Marty politsei Serdar Gokbayrak viadukti remont

märterpolitsei serdar gokbayrak ülemise osa kahjustatud osa parandamine
märterpolitsei serdar gokbayrak ülemise osa kahjustatud osa parandamine

Kocaeli Izmit Umuttepe ülikoolilinnaku B värav eelmisel kuul Martyri politsei Serdar Gökbayraki viadukti ees, sõiduki löögi tõttu remonditöödel tekitatud kahjud, Pealinna omavalitsus jätkub palavikuliselt. Viadukti kahjustatud osa viidi Metropolitani meeskondade pärast öist tööd remonditöökotta.

Xnumxisse ehitati jalakäijate sild

Kocaeli suurlinnavalitsus ehitas Kocaeli ülikooli Umuttepe ülikoolilinnakusse 2016-i jalakäijate silla, et tagada õpilaste ohutu läbimine tänaval. Jalakäijate liiklus suleti eelmisel kuul õnnetuse tõttu. Märtsi politsei Serdar Gökbayrak tegi 5-6 kapitaalremondi, et vältida linlaste hädasid öösel remonditöödel, 7i töö novembris algas 6'da töö neljapäeva hommikul.

UMUTTEPE tee avatud

Pealinna omavalitsuse meeskonnad viisid öösel oma töö tulemusel viadukti kahjustatud ala lammutamisele töökotta. Vajalik remont tehakse niipea, kui osa on paigaldatud. Hooldus- ja remonditööde tõttu loodi Umuttepe teed kasutaval era- ja ühissõidukitele ajutine marsruut tööajal. Umuttepe tee on avatud kuni remonditava lõiguni. Kuigi kaherealine maantee Izmitist Umuttepeni on täiesti avatud; Tee Umuttepest Izmitini on sõidukitele avatud ühe rajaga ja kontrollitud viisil.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar