Nostalgiline tramm tuleb Mersini juurde

mürtlisse saabuv nostalgiline tramm
mürtlisse saabuv nostalgiline tramm

Pealinna Mersini linnavalitsus alustas tööd Mersini maastiku üldplaneeringuga, mis on esimene linna ajaloos. Tööd algasid Mersini metropoliitlinnapea Vahap Seçeri juhtimisel ja nende ettevalmistamisel võetakse arvesse linnadünaamikat.

Suurlinna linnapea Seçer kohtus maastikuarhitektide, põllumajanduse inseneride, arhitektide, linnaplaneerijate ja Mersini ülikooli ametnikega, kellel on maastiku valdkonnas sõnaõigus alates ametisse astumisest. Ta soovis, et töö algaks. Selles suunas lähenes töö lõpule. Koostatud Mersini maastiku üldplaneeringuga on kavandatud moodne, elamutele ja haljasaladele kavandatud linn.

Kavas on Mersini 20-i aastane maastiku tulevik

Väites, et nad omistavad maastikule suurt tähtsust vastavalt plaanile, milles nähakse ette Mersini 20-i aastane tulevik haljasalade osas, ütles linnapea Seçer, tanesi. Üks teema, mille ma pealkirjade ette panin, on linnamaastik. Linna esteetika on sündmus, mis puudutab kodanikku vahetult. Iga tsiviliseeritud inimene soovib elada tavalises linnas, linnas, kus roheline on domineerivam, visuaal on ilusam ja esteetika ilusam. Mersin on moodne linn ja moodne linn. Vähemalt on meil selline väide. Mitte seal, kus tahame, vaid loome parema linna. Me soovime luua tohutu linna oma välimuse, korra ja modernsusega. Seetõttu hoolime maastikust ”.

Mufti org saab ellu

Kõigepealt koostatakse Mersini taimede inventuur ja koostatakse haljasalade kaardid ning kava raames tehtavate metsastamistööde käigus võetakse arvesse kliimamuutusi. Selle raames on kavas kasutada temperatuuritõusu ja põua suhtes vastupidavaid taimeliike ning suuri varjulisi puuliike.

Planeeringu ulatusest eraldi kavandatava Mufti oru linnakujundusprojekti raames teostatavates töödes soovitakse teha ökoloogia ja kliima tegevuskava toetav plaan, luues rohe-koridorid põhja-lõuna suunal koos oru haljasalade omandamise ja korrastamisega. 26 kilomeetrite jalgrattateid hõlmava oruprojekti raames paljastab Mersini raudteejaamast algava alaga ühenduv nostalgiline tramm linna ajaloolise identiteedi.

Mersini linna struktuur, mis järgib linna haljasala identiteeti, luuakse projekti raames algatatud tööd loodetakse lõpule viia nii kiiresti kui võimalik.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar