Animeeritud levikuhäirete teade Metro Istanbulist!

väga eriline video Istanbuli metroojaamast
väga eriline video Istanbuli metroojaamast

Video naeratuse tegemine Istanbuli metroost; Istanbuli Metropolitan Municipal sidusettevõte Metro Istanbul jagas oma sotsiaalmeedia kontol animatsiooni, öeldes, et seda ei tohiks ühistranspordis laiali laotada.

Istanbuli Metro ametlik Twitteri konto animatsiooni kohta, levitades istuvat reisijat, häiris selle kõrval sõitjaid, seda kajastasid kaamerad. Animatsioon - reisijate istuvad reisijad, kes levitavad viisi, kuidas nad kaasasid reisijale naeratuse.

Itro Istanbuli ametlikust Twitteri kontost jagatud artiklis; „Täna õhtul ja homme õhtul teate, et meie M1A, M1B, M2, M4, M5 ja M6 metrooliinid sõidavad 24 tundi. Täname, et ei levinud kogu ühistranspordis, sealhulgas Öösel Metroos. ”

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar