Kanal pressiti Istanbulis

nuppu vajutati istanbulis
nuppu vajutati istanbulis

Kanal pressiti Istanbulis; Nupule on vajutatud Istanbuli kanalil, mis realiseeritakse ehitamis-töö-ülekandemudeli abil, mis maksab 75 miljardit naela.

Istanbuli projekti Kanal protsess kiireneb. 28 toimub novembris keskkonnaministeeriumi ja linnastumise ministeeriumi lubade ja inspektsioonide peadirektoraadis. Komisjon vaatab keskkonnamõju hindamise aruande läbi ja vormistab selle 10i tööpäeva jooksul pärast CEC koosolekut. Kui aruandes pole olulisi puudusi ja ebatäpsusi, viiakse KMH protsess lõpule detsembri keskel.

Kanal, mille pikkus on 45 kilomeetrit, algab Küçükçekmece järvest ja jõuab Musta merre Terkose järvest idas. Kanali mõlemale poole rajatakse kaks butilinna. Lisaks tehakse kanali ehituse ajal kaevetööde hindamisega tehissaared. (Osman Çobanoğlu- Türkiyegazete)

Kanal Istanbuli marsruudi kaart

Praegused raudteepakkumised

Sool 10

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar