IMM korraldas targa linna töötoa

nutikas linn, mida korraldab ibb
nutikas linn, mida korraldab ibb

IMMi korraldatud 'Nutika linna töötuba'; N Nutika linna töötuba ”, mida korraldas Istanbuli linnaosa (IMM) intelligentse linna direktoraat 8, toimus novembris reedel Florya Crowne Plaza hotellis rahvuslike ja rahvusvaheliste tehnoloogiahiiglaste osavõtul.

Türgi ja töökoda kestis kogu päeva, kus osalevad ettevõtted arukate linnaplaneerimise tehnoloogiate maailmas, Istanbuli Smart Cities Transforming viis asukoht kaardil Intelligent Linnastumine, esemeid internet (IOT), Big andmed, Tehisintellekt ja Analüütiline Solutions toodete ja teenuste poolt välja töötatud firma, mis küsimusi üksikasjalikult arutatud.

IMM, sidusettevõtted; Töötoas osalesid ISBAK, Isttelkom, Belbim, ISKI, IETT ja paljud tehnoloogiaettevõtted, tehnoloogiaettevõtted saavad Istanbuli inimestele pakkuda uusimaid lisandväärtust pakkuvaid tehnoloogiatooteid ja -teenuseid.

Tehnoloogiahiiglased jagavad oma kogemusi ja tooteid

Arvutiosakonna juhataja Erol ÖZGÜNER rääkis oma avakõnes IMM-i vaatenurgast Smart City Technologies uuele perioodile, seisukohtadele, mida IMM selles protsessis võtab, ja kuidas nad kavatsevad pakkuda Istanbuli kodanikele tehnoloogia integreeritud teenuseid. Ta ütles, et kõik uue perioodi tehnoloogilised investeeringud on kavandatud Istanbuli inimeste elukvaliteedi parandamiseks. Özgüner rõhutas, et tehtavad investeeringud on riiklikud investeeringud ja seetõttu soovivad nad teha õige otsuse, kuulates kõiki tooteomanikke tehnoloogiliste toodete valimisel.

Siis IMM ja kõik osalejad, nutikas linnaplaneerimine, asjade Internet (IoT), suurandmed, tehisintellekt ja analüütilised lahendused said rikastatud rahvusvaheliste tehnoloogiahiiglaste nagu Amazon, Google, ATOS ja Huawei esitlustega, aga ka juhtivate ettevõtete nagu Koç Digital ja Turkcell ning meie riigi tehnoloogilise infrastruktuuri esitlustega. välja vahetatud arvamusi. Ettevõtted mainisid uusi tehnoloogilisi lahendusi ja nende kasutamise eeliseid IMM-is.

Töötoas arutati IoT platvormi komponente Istanbuli, kihtide, teenuste, linna lähenemisviiside, IMM-iga tehtava koostöö piirkondade ja IMM-i võimalike eeliste osas, päevakorda tõsteti Istanbuli süsteemide rakendamise raskused.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar