Linnapea Seçer annab kuupäeva Mersini metroole

president Secer andis mersini metroole kuupäeva
president Secer andis mersini metroole kuupäeva

Linnapea Seçer annab kuupäeva Mersini metroo jaoks; Peaminister Mersini linnapea Vahap Seçer oli saate “Äratuskell” külaline koos İsmail Küçükkajaga FOX-i teleriekraanidel. Linnapea Seçer andis hinnanguid Metro projektile ja projektiga seotud uutele liinidele.

Esmakordselt esitas hr Seçer Metro kohta üksikasjalikud avaldused ja ütles: „Mul on Metro investeering. Oluline investeering. Kaalume 3 etappi. 28.6 kilomeetrit, 7 ja pool kilomeetrit maapinnast metroo, 13.4 kilomeetrit maa-alust raudteesüsteemi ja 7.7 kilomeetrit tramm. Mõelge rannajoonele Mersinist itta läände. 13.4-kilomeeter tuleb sellest maa-alusest kohast ja siis läheb 7 pool miili pinnast linnahaiglasse. See on esimene kord, kui olen seda üksikasjalikult lahti mõtestanud. Plaanime ka trammiliini ülikooli kliinikumi ja ülikooli. 2020is laseme me kirkad. Siinkohal tahame seda teha teistmoodi. Otsime välismaalt krediiti. Otsime sealt laenu, laseme ettevõttel ehituse teha, tahame anda finantseerimise ja ettevõtte ehituse kuhugi. ”

Linnapea Seçer lisas, et nad läksid busside ostukuulutuse peale ja neile saadetakse 100 busse kokku. Seç ostame sel aastal 73 busse. Jaanuaris võtame kasutusele ka 27 bussid, kokku 100 bussid. Uuendame oma bussikohvikut, meil on puudust, tugevdame marsruute ja keelame vananenud või vananenud mudelid. Peame ühistransporti aasta metroo, bussi ja 5i planeerimise kontseptsiooniks. Mida 2019-2024 vahel tegema hakkame, mitu bussi sõidame, seda läksime ostma. Seal oli üks projekt, mille leidsin enne mind. Midagi polnud veel tehtud. Hr president võttis selle projekti vastu meie perioodi investeerimisprogrammis. Kuid me tegime ta ümber. Oleme metrooga tutvunud ka piirkondadele, kus sotsiaal-majanduslik arengutase on vähem. Linnahaigla liin kulgeb läbi meie Vahemere piirkonna ja on koduks äärmiselt madala sissetulekuga peredele. Metroo ei peaks olema ainult transpordiprojekt. Linna arendusprojekti tuleks käsitleda ka sotsiaalprojektina. Me hoolime sellest. ”

Mersini metroo kaart

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar