President Aktaş Kahraman autasustas autojuhti Nuri Acarit

President Aktas kangelane autasustas Soforu
President Aktas kangelane autasustas Soforu

President Aktaş Kahraman autasustas autojuhti; Bursa suurlinnapea Alinur Aktas, kui bussis olid tules kõik reisijad külmal viisil, et sujuvalt evakueerida, võimalik õnnetus autojuhi Nuri Akari käekella ees.

Eelmisel kolmapäeval Gökdere ristmikul toimunud intsidendis kasutavad Nuri Acari (20) suunas skulptuuris umbes 37i sõitjad 16 BOD 49 plaadibussi, tulekahju puhkes tehnilise rikke tõttu. Acar avas bussi uksed, mõistes võimaliku katastroofi ees leeke, külmaverelisi reisijaid alla laadides. Reisijad kogesid suurt paanikapõlengut, mille tuletõrjujad kustutasid teate põhjal. Pealinnapea Alinur Aktas tänu sündmuse tähelepanelikkusele ja jahedusele võõrustas ajaloolist raekoda isegi kõigi nende nina, kes bussijuhi Nuri Acar'ı bussi üle elasid.

Võtame vabatahtlikud

President Aktaş rääkis Burulaşi peadirektor Mehmet Kürşat Çapari visiidil, et vaatamata asjaolule, et juhtum oli väga tõsine teema, evakueeriti kõik reisijad autojuhi Nuri Acari eriliste jõupingutustega ning oli väga rõõmustav, et keegi isegi ninast ei veritsenud. Abilinnapea Aktaş ütles, et nad viisid inimesed hommikuti tööle ja koju, abikaasade, laste ja lähedaste juurde õhtuti. Arasında Süsteemis, kus raudteesüsteem, bussid ja eraviisilised ühissõidukibussid on nende põhjal miljon inimest, võib olla puudusi ja puudusi. Kuid tänu oma sõprade erilistele pingutustele näeme, et puudujäägid on suletud. Tänan meie kolleegi Nuri Akaarit ja meie lugupeetud peadirektorit. Ma väljendan veel kord, et ootame kõigilt sõpradelt sama tundlikkust ja tundlikkust. Võtame oma südameasjad eriti oma soovide, naeratava näo, teenuse kvaliteedi ja meie poolt pakutavate standarditega. “

Kangelasjuht Nuri Acar ütles, et üritas ürituse ajal anda endast parima ja jätkab sama tundlikkusega tööd ka pärast seda.

President Aktaş, Acar visiidi lõpus, andis käekella.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar