Istanbuli Metro rahvusvaheline auhind

mraniye Ataşehir Göztepe metroo
mraniye Ataşehir Göztepe metroo

Istanbuli metroo rahvusvaheline auhind; Istanbuli linnaosa poolt ehitatud Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro võitis maailma ühe tähtsaima arhitektuurivõistluse AEC Excellence Awards kategoorias “Infrastruktuuri kujundus” esikoha. Autasustamine toimub novembris Las Vegase 19 Autodeski ülikoolis.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro võitis AEC Excellence Awardsil EÜ suurprojektide klassis kategoorias Projektinfrastruktuur esikoha, mis on tuntud kui üks hinnatumaid valdkondlikke võistlusi maailmas.

Sellel aastal osales 8i projekt 40 riigist. İBB ellu viidud Ümraniye-Göztepe metroo on ühinenud “Afsluitdijk - Hollandi suurim tamm - Levvel - BAM, Van” Oord võitis mässuliste projektid, jäädes maha.

Türgi tehnoloogia ja uuendusliku lähenemisviisi ehituse valdkonnas pakub võimalust jagada kogu maailma AEC Excellence Awards konkursi meie riigis, oleme saavutanud esikoha esmakordselt. Autasustamine toimub teisipäeval, novembris Las Vegase Autodeski ülikoolis.

ÜMRANİYE - ATAŞEHİR - GÖZTEPE METRO LINE

Ümraniye - Ataşehir - Göztepe metrooliin koosneb 13 km ja 11 jaamadest. Marsruut, mis on kavandatud pakkuma olulist lahendust Anatoolia külje transpordiprobleemidele, võtab Ümraniye ja Göztepe vahel 20 minutit. Liin suudab teenindada 350 tuhat inimest päevas.

Täisautomaatne juhita metroo töötab liinil Ümraniye - Ataşehir - Göztepe. Kaevetööd, liiniga alustati 4 tunnelimasinat (TBM), mis on kavas valmida 2022 aastal.

Ühraniye-Ataşehir-Göztepe metrooliinil, mis oli üks eelmisel perioodil peatunud metrooprojektidest, alustati uuesti tseremooniaga, kus osales İBB president Ekrem İmamoğlu.

“AEC TÄPSEMATE AUHINDADE VÕISTLUS”

AEC Excellence Awards, BIM “Hooneteabe modelleerimine ındaki arhitektuuris, ehituses ja ehituses kogu maailmast (Ehitisteabe modelleerimine) protsessides ja projektides, milles kasutatakse kõige uuenduslikumat tehnoloogiat kategoorias infrastruktuuri ja pealisehituse projekteerimine ja ehitamine, on üks mainekamaid valdkondlikke võistlusi maailmas.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar