Raudteelaskjad kohtusid 50 aastal

raudteejuhid kohtuvad kümnendat aastat
raudteejuhid kohtuvad kümnendat aastat

Eskişehiri Raudtee Kutsekooli lõpetanud 1974-1975; Nad jagasid oma poole sajandi mälestusi omavahel kohtumisel ja koosolekutel, mis toimusid Eskişehiris Tülomsaşi saalis.

Türgi Vabariik Riigiraudtee (TCDD) 1974- 1975 kutseõppeasutuse lõpetajatest kohtusid organiseeritud õhtusöök üritusi. TCDD Ametikool aastatel 1974 -1975 raudteeredelid; Traditsioonilisel õhtusöögiüritusel kohtus 50 aastate pärast. Tülomsaşi saali kogunenud TCDD ametikooli lõpetanute nimel avalduse esitanud Veysel Kutlu sõnul on ümmargune käes meie juubeli kokkutulek 50-aastal, mille oleme lõpetanud. Aja möödudes “pool sajandit”. Kui olime 12-aastased, asusime õppima Raudtee Ametikooli. Sel ajal kui meie eakaaslased sõitsid jalgratastega ja mängisid tänavatel marmorit, asusime tehases tööle. Meie meistrid sõtkusid meid siin. Nad tegid meist mõlemad professionaalid. Nad üritasid harida ühiskonda võimalikult heade inimestena. Me oleme osa Raudtee perekonnast. Täna oleme lõpetanud 1974-1975 Eskişehir Raudtee ametikooli. Korraldame seda üritust, mida korraldame igal aastal termotuumasünteesi ja tutvumisõhtusöögi nime all traditsiooniliselt Eskişehiris ja meil on kõigil hea meel sel viisil kokku tulla. 50 on möödunud aasta pärast Eskişehiri Raudtee ametikooli lõpetamist ja sellest on möödunud pool sajandit. Kuna lõpetasime 50 aasta, korraldasime selle ürituse koos. Oleme olnud nende seas, kes surid, kuid oleme ikkagi koos. ”

Ürituse programmi lõpus; Raudtee kutsekooli lõpetanud Celal Tunalıer laulis Eskişehiri kohalikke laule. Lõpetajate luuletaja Tahir Taşçı luges koos Eskişehiriga oma luuletusi, mille ta kirjutas. Eelmistel aastatel Eskişehiris Türgi kunstimuusikakooris töötanud kunstnik Ceylan Ilıca esitas üritusel erinevaid lugusid Eskişehiri kohta. Üritusel osalevad lõpetajad; nad jagasid vestluse õhkkonnas üksteisega oma koolimälestusi. (esgazet et)

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar