TravelExpo 4. Ankara turismimess 14-17 november 2019

Ankara turismimess november
Ankara turismimess november

Ankara kompenseerib aastate nappuse. Teenust tootvad ja vastuvõtvad teenused tulevad kokku ilma vahendajateta ja koostavad nende reisiplaanid. Kõik puhkuse- ja reisivõimalused TravelExpo Ankara Võite pääseda õiglasele furaale

4.TRAVELEXPO ANKARA meie ettevõtte ATİS Fuarcılık korraldatud turismi- ja reisimess 14-17 toimub ATO Congresiumi näituste- ja kongressikeskuses novembril 2019ma www.congresium.co10.000m2).

Fair, naaberriikides, eriti Ankara ja keskkonnale, kõik Türgi edendamise ja turustamise turismitoodete saab teha eesmärk on olla sündmus.

Järgnevatel aastatel soovime muuta selle messi rahvusvaheliselt teatud üritustele spetsialiseerunud ürituseks, kus osalevad piirkondlikud, riiklikud ja rahvusvahelised turismisektori esindajad, et rahuldada olemasoleva potentsiaali jaemüügi vajadusi.

Miks peaks TravelExpo osalema Ankara turismimessil?

- Valdkondlike toodete müük ja turundus, uute toodete tutvustamine
-Esinemine ja PR-uuringud
- sektori osalejatega kohtumine
-Uute toodete, teenuste ja trendide järgimine
-Uued koostöölepingud
- Bränditeadlikkuse loomine ja tugevdamine
- Riiklike ja rahvusvaheliste sihtkohtade edendamine
- olemasolevate ärikontaktide tugevdamine
- Kahepoolsed ärikohtumised

Miks just Ankara?

Ankara on läbi aegade erinevate tsivilisatsioonide ja kultuuride majutatud Ankara - linn, kus on palju looduslikke ilu, aga ka ajaloolisi ehitisi ja turismiväärtusi.

Kas olete kunagi külastanud Anatoolia tsivilisatsioonide muuseumi, mis on võitnud ülemaailmse kuulsuse ja pälvinud oma ajaloo parima Euroopa muuseumi? See on arheoloogiahuviliste jaoks kohustuslik koht. Silma paistavad etnograafiamuuseum, Rooma varemed, Augusti tempel, Ankara loss ja ajaloomälestised, näiteks mausoleum.

Lisaks on Kizilcahamam, Haymana jne linnaosas, kus on palju tervendavaid spaasid ja ajaloolisi maju, linn, mis köidab pilku. Beypazarı meelitab turistide tähelepanu oma Ottomani majade ja maitsvate toitudega, samuti muuseumide ja looduslike kaunitaridega. Viimastel aastatel avatud kiirrongiliinidega Anatoolia transiitvedude sõlmpunkti jõudnud Ankara mõjutab aga rahvaarvu umbes 10 miljonit, arvestades tema enda rahvaarvu ja otseselt ühendatud naaberprovinsse. Lisaks on välisesinduse olemasolu tekitanud nõudluse paljude turismiliikumiste järele, näiteks organiseeritud reisiprogrammid ja spetsiaalsed teemaprogrammid.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar