Riiklik raudteesignaalide projekt

riiklik signaalimisprojekt
riiklik signaalimisprojekt

Esmakordselt meie riigis TUBITAK 1007 programmi raames raudteeprojektides, et natsionaliseerida välismaalt saadud signalisatsioonisüsteeme; TCDD, TÜBİTAK BİLGEM ja İTÜ riiklik raudteesignaalimise projekt (UDSP) on edukalt lõpule viidud ning prototüüpide töö on lõpule viidud ja tellitud Mithatpaşa (Adapazarı) jaamas.

●● Projekti raames on välja töötatud kolm peamist komponenti: blokeerimissüsteem (signaalimissüsteemi otsustuskeskus), liikluse juhtimiskeskus ja riistvara simulaator, mida peetakse signalisatsioonisüsteemide kõige olulisemateks elementideks.

●● Selle eesmärk on laiendada riiklikku raudteesignaalide süsteemi kogu riigis ning Afyon-Denizli-Isparta / Burdur ja Denizli-Ortaklar vahel toimuvad riikliku signalisatsiooni tootmistööd. Selle liini valmimisel tehakse esimest korda signaaliprojekt meie võrgu põhiliinilõigul, millel kõigil on riiklik kujundus ja kujundus.

●● projekti piires; Denizli-Ortaklari liinil telliti Horsunlu-Buharkent jaamad. Riiklikke signaalide blokeerimissüsteeme viib läbi TÜBİTAK ja teeäärseid signaalimistöid teostab TCDD.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar