Samsun Sivase raudtee tagab suure kokkuhoiu

samsun sivas raudtee annab suure kokkuhoiu
samsun sivas raudtee annab suure kokkuhoiu

Samsun Sivase raudtee tagab suure kokkuhoiu; AK partei Samsuni asetäitja Orhan Kırcalı teatas, et lisaks kaubaveole veetav Samsun-Sivas-Kalıni raudteeliin avatakse selle kuu jooksul uuesti ja ütles: “9 läheb 5i poolteist tundi pärast neid töid. Aja ja kütuse kokkuhoid on tohutu. ”

88-i iga-aastasel Samsun-Sivas Paks raudteeliinil, mille asutas suur juht Mustafa Kemal Atatürk, alustas 4 Euroopa Liidu (EL) toetuste toel.

LINNA ANATOLIASSE

Euroopa Liidu (EL) toetuste abil tehakse igapäevaselt proovisõite uuendatud rööbastel raudteeliinil, mis on suurim projekt, mis on teostatud väljaspool EL-i piire. Liini Samsun-Sivas (Kalın), mis on üks kahest Musta mere ja Anatoolia raudteeliinist, kasutatakse kaubaveoks nii piirkonna sadamatest kui ka reisijatele.

SUURENDAMISE VÕIMSUS

Transpordi kiirus kaasajastamise ajal tõstetakse 60 kilomeetrilt 100 kilomeetrile. Rongide igapäevane läbilaskevõime suureneb 21-ist 54-i, reisijate aastane veomaht on 95 miljonist 168 miljonini ja kaubavedude arv suureneb 657 miljonilt tonnilt 867 miljonile tonnile. Liinil, kus sõiduaega lühendatakse 9.5 tundidelt 5 tundidele, on raudteeületuskohad automaatselt tõketeta, samas kui platvormid täiustatakse vastavalt puuetega inimeste juurdepääsule ELi standarditele.

TEHTUD EL FONDIGA

4 koostas EL-i toetusfondide toel Samsun-Kalıni raudteeliini moderniseerimisprojekti. Projektiga taastati 40i ajalooline sild ja muudeti liini rööpa, liipri, ballasti, kääride pealisehitust, mille käigus tehti 2 tuhat 476 meetrit pikkust tunnelit parendustöid.

AVATAKSE NOVEMBRIS

AK partei Samsuni asetäitja Orhan Kırcalı ütles: “Moderniseerimistööde ajal oli meie piirkonna geograafiliste tingimuste tõttu mõningaid raskusi. Need probleemid pikendasid ka liinile sisenemise protsessi. Võistkonnad töötavad 7 / 24 kallal, et liin võimalikult kiiresti kasutusele võtta. Värskeima teabe kohaselt avatakse liin uuesti novembris. Ligikaudu 9 pool tundi pärast seda tööd lühendatakse 5 tundideks. Aja- ja kütusekulude kokkuhoid on suur. ((Dilber Bahadır, Yasin Yıldız - Ajaleht Samsun)

Samsun Sivase raudteekaart

Praegune raudteepakkumiste kalender

kuidas 08

Hanketeade: keskküttejaama töö

November 8 @ 10: 30 - 11: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
kuidas 08

Pakkumise väljakuulutamine: Keskkütterajatise käitamine

November 8 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
kuidas 08

Hanketeade: YHT VIP Lounge personaliteenuse hange

November 8 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar