Bursa eakatele tasuta ja soodushinnaga reisikaart

stipendiumi saanud vanadele inimestele tasuta ja soodushinnaga reisikaart
stipendiumi saanud vanadele inimestele tasuta ja soodushinnaga reisikaart

Tasuta ja soodushinnaga reisikaart eakatele inimestele Bursas; Bursa valla tasuta ja soodushinnaga reisikaardi reeglid 5. Kõik pensionäride liidu liikmed, kes käitusid artikliga vastupidiselt, tegid pressiteate.

Bursa suurlinna piirkond ja transpordiettevõte Burulaş, pere- ja sotsiaalpoliitika ministeerium - tasuta ja soodushinnaga reisikaartide eeskirjad 5. Kõik pensionäride Bursa filiaali liikmed, 65i kodanikud, kes olid vanemad kui tasustatud ja Bukarti taotluse alusel piiratud, pidasid pressiteadet.

Kenti väljakul toimunud pressiteates ütles kogu pensionäride liidu Bursa filiaali president Gunay Onayman vastavalt linna ühistranspordi sõidukite ametlikus väljaandes kogu päeva vältel tasuta avaldatud reisikaartide määrusele ja teatas selgelt, et saavad kasutada ainult meelde tuletatud isikutunnistust. Göre Perekonna-, töö- ja sotsiaalteenuste seaduste ja määruste sätete kohaselt ei tohiks Bursa suurlinna omavalitsusüksus ignoreerida 65-i allahindlust 50-i tasuta XNUMX-i kodanike vedamisel metroodes ja bussidega, mis on valdadega ühendatud omavalitsuste poolt, “ütles Onayman.

“Bursa pealinna omavalitsus kohustab siiski Bukarti rakendust rakendama ja neid kaarte tuleb 15 liiri hinnaga igal aastal uuendada. Lisaks saab piiramatul arvul üksusi kasutada kujul 6, mida saab ignoreerida. Burulaş A.Ş-ga seotud BUDO ei rakenda 50-i protsenti allahindlust. See olukord tuleks võimalikult kiiresti lõpetada ja eeskirju tuleks järgida. ”(universaalne)

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar