Algas TCDD üldine hindamis- ja konsultatsioonikoda

Alustati TCDD üldhindamist ja konsulteerimist
Alustati TCDD üldhindamist ja konsulteerimist

Alustati TCDD üldise hindamise ja nõustamise seminari; CD üldhindamis- ja konsultatsioonikoda Fenerbah TCDD Fenerbahçe koolitus- ja kuulamisrajatises algas TCDD peadirektori Ali İhsan Uyguni juhatusel.

Türgi Vabariik Riigiraudtee (TCDD) parandada ja suurendada tõhusust tegevusest et 15-17 novembrist 2019 kuupäev sõltub direktoraat Türgi Riigiraudtee xnumx.bölg Fenerbahce Haridus ja jälgimine Facility "General läbivaatamist ja Workshop" TCDD Peadirektor Ali Ihsan algas korral eesistumise ajal.

Kolmepäevase seminari esimesel päeval osalesid tegevjuhtide asetäitjad İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Bilal Tırnakçı, Öner Özgür ja piirkondlikud juhid. Piirkonna juhid esinesid lasti- ja reisijate tegevusega nende tööpiirkonnas ning vahetasid tekkinud probleemide kohta teavet.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar