GUHEM, et tugevdada laste ja noorte huvi kosmoselennunduse vastu

tugevdada laste ja noorte huvi kosmoselennunduse vastu
tugevdada laste ja noorte huvi kosmoselennunduse vastu

Tööstus ja tehnoloogia aseminister Mehmet Fatih Kacar, Türgi esimesel koolituskeskus ruumi-teemastatud Gokmen Õhuruum Koolituskeskus (GUHE I) uuriti. Türgi ruumi ja oma teekonda lennunduse valdkonnas laste ja noorte nad hoolisema väljendades Kacar "Igal aastal ma GUHE mis võõrustab kümneid tuhandeid külastajaid, uus ruum insenerid, piloodid ja lootust astronaudid on instrumentaalne kasvu." Ta ütles.

Tööstus- ja tehnoloogiaministri asetäitja Mehmet Fatih Kacır koos BTSO direktorite nõukogu esimehe Ibrahim Burkay Bursa kaubandus- ja tööstuskojaga (BTSO) tööstus- ja tehnoloogiaministeeriumi juhtimisel koostöös TUBITAK Bursa metropoliidi linnavalitsusega tegid ülevaate GUHEM-ist. Aseminister Mehmet Fatih Kacar, Türgi "Tehnoloogia liigub" algab tähtsamaid valdkondi nad sõita ministeeriumi lennundus- ja lennunduses, ütles ta aset leiab.

H SIIS SÕLMAME NÕUETTE INIMENE RUUMI JA LENNUNDUSE SUURENDAMIST ”

Nad on saavutanud märkimisväärset edu viimastel aastatel kosmosetööstus väljendades asetäitja Kacar, "Türgi on riik, mis on tulnud välja töötada oma tooteid kohalike ja riiklike lennundus-ja kosmosetööstus. Kuid teeme suuri pingutusi, et muuta see teekond teekonnaks, mis hõlmab noori ja lapsi. Selles suunas korraldasime TEKNOFESTi juba kaks aastat. Teisel aastal võõrustas TEKNOFEST miljonit 720 tuhat külastajat ja temast sai maailma suurim lennunduse ja kosmoseüritus. ”

“GUHEM on ainulaadne projekt”

Väites, et GUHEMist saab oluline keskus, mis tugevdab noorte ja laste huvi kosmoselennunduse vastu, ütles asepeaminister Kacır, TÜ Nagu ka kõikides teistes teaduskeskustes, toetab TÜBİTAK seda projekti, mis viidi ellu BTSO juhtimisel. GUHEMil on aga palju unikaalseid aspekte. Selle arhitektuur on väga ainulaadne ja see on temaatiline teaduskeskus, eriti kosmose ja lennunduse valdkonnas. Loodetavasti avatakse 23 aprillis 2020. See võõrustab igal aastal kümneid tuhandeid külalisi. See koht on abiks lennukimehaanikute, kosmoseinseneride, pilootide ja loodetavasti astronautide tõstmisel. Lastele on väga väärtuslik tulla teaduskeskustesse, osaleda nende keskuste teadustöötubades ja tutvuda innovaatiliste toodetega. Kiidan BTSO-d, TÜBİTAK-i ja kõiki sidusrühmi selle olulise projekti puhul. GUHEM, ma loodan, et see on projekt, mille me edukalt ellu viime

BURSA VISIOONIPROJEKT

BTSO direktorite nõukogu esimees Ibrahim Burkay, kes jagas teavet GUHEMi kohta, ütles, et keskus pandi üles 2018i augustis ning et see on Euroopa parimate 5-keskuste ja maailma parimate seas. Burkay President märkides Center, et see on 13 tuhat ruutmeetrit siseruum, "see on Türgi 154 Kokku interaktiivne seade erineva kvaliteediga guhem oleme rakendanud noorema põlvkonna kooskõlas riiklike tehnoloogia liigub, et suurendada huvi lennundus-ja kosmosetööstus. See koht on valmis interaktiivsete seadmete ja sisurikkuse ning linna identiteedile lisaväärtust pakkuva auhinnatud arhitektuuri abil oma väheste maailma keskuste seas oma kohta võtma. Tänan tööstuse ja tehnoloogia ministeeriumi, TUBITAKi ja Suurlinna omavalitsust meie stipendiumi ja meie riigi visiooni elluviimise toetamise eest. ”

Pärast GUHEMi programmi külastas asetäitja Kacır ka BUTO projekte BUTO, Bursa Model Factory, EVM ja BUTGEM.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar