Türgi robotid võistlesid Konya teaduskeskus

turkiyenin robotid võistlesid Konya teaduskeskus
turkiyenin robotid võistlesid Konya teaduskeskus

Türgi robotid võistlesid Konya teaduskeskus; TUBITAK toetab Türgi esimesel teaduskeskuse Konya teaduskeskus, National Education Robotivõistluse oli majutatud. 12i provintsi 50i meeskonna õpilased osalesid võistlusel, 2 võistles entusiastlikult, et saada kogu päeva jooksul parim hinnang.

Konya Metropolitan vald tellitud kõrgetasemelist esimene teaduskeskus Konya, Türgi teaduskeskus, National Education Robotivõistluse oli majutatud.

Sel aastal osales 12i provintsi põhi-, kesk- ja keskkooliõpilastest koosnev 50i meeskond Konya teaduskeskuses peetud riiklikul haridusrobotite võistlusel, mille teemaks olid tehisintellekti Dünya Eğitim ja maailma haridusrobotite võistluse (WER) reeglid.

Meeskonnad, kes panid kõik oma oskused sisse robootika ja kodeerimise alal, nägid vaeva, et tulla meistriteks. Võistkonnad kavandasid ja kodeerisid võistkonnad esmalt roboteid. Seejärel konkureerisid kodeeritud robotid oma konkurentidega aruka sorteerimise, proovide kogumise, energiasüdamike ja intelligentse sortimise ülesannete täitmiseks.

Võistluse lõpus said esimestena konkurentidest võidu Konya İzzet Bezirci põhikooli põhikooli ja keskkooli kategooriad, Balıkesir Göneni Kaubanduskoja kutse- ja tehnikakooli Anatoolia gümnaasiumi õpilased.

ÕPILASTE EESMÄRK ON SUUR

Võistlustel higi heitnud õpilased väitsid, et võistlus avas silmapiiri ja aitas kaasa nende kasside arengule; Meeskonnad, kes võitsid esikoha meeskonnatööna, ütlesid, et nende eesmärk on osaleda Hiinas toimuvatel maailmameistrivõistlustel.

Riiklik haridusrobotite võistlus on sillaks teel Hiinas igal aastal toimuvale WER-võistlusele, kus osaleb enam kui tuhat 100i õpilast 500i riikidest.

11i naisüliõpilased Karatay Bediri tütarlaste Koraani kursuselt, mida õpiti Metropolitani linna tsivilisatsioonikooli projekti raames robotitarkvara klassis, osalesid eelmisel aastal esimest korda ülemaailmsel robotivõistlusel ja võitsid Takımi kõige ligitõmbavama meeskonna auhinna.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar