Uued patrioodid alustavad koolitust ESTRAM-is

uued patrioodid hakkasid treenima
uued patrioodid hakkasid treenima

Uued patrioodid alustavad koolitust ESTRAMis; Iga päev tuhandete reisijatega alustasid uued patrioodid koolitust ESTRAMis, mis on Eskişehiri ühistranspordi oluline osa. Eelintervjuude sooritanud İŞKURi ja 21i patrioodikandidaadi korraldatud koolitustel läbivad autojuhid kõigepealt intensiivse teoreetilise koolituse.

Rohkem kui tuhande lennu ja miljonite reisijatega aastas suurendab ESTRAM 400 oma laienevate liinide ja suureneva sõidukite arvuga autojuhtide arvu. 21 vatman osaleb İŞKURi kaudu koolitustel, mis algasid Eskişehiri pealinna omavalitsuse kutseõppe- ja koolituskeskuses. Kandidaadid läbivad intensiivse teoreetilise koolituse ja pärast öiste lendude lõppu lähevad nad isegi välja ja harjutavad. Kandidaadid, kellel õnnestub koolituste lõpus toimuvad eksamid, on liinil praktikandid ja hakkavad tööle 4i igakuise prooviversiooni lõpus.

ESTRAMi ametnikud teatasid, et on rahul sõidukijuhtide kandidaatide huviga koolituste vastu ning uued patrioodid on uute liinide valmimise ja teenistuse alustamisega ülesandeks valmis.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar