Siin on viimane olukord lõpututes kiirrongiprojektides

Siin on viimane olukord lõpututes kiirrongiprojektides
Siin on viimane olukord lõpututes kiirrongiprojektides

Siin on viimane olukord kiirrongiprojektide lõputu lõpetamisel; Türgi mähib üles ja alla raudtee ja kauge lähedal, kes õpib kogu riigis hakkas veidi aega tagasi. Mitmetes provintsides olid erinevatel aegadel alustatud projektid kas puudulikud või lükati edasi. Samuti pole selge, millal raudteeprojektid lõppevad.

Türgi, vahetult enne ta kohtus kiirrong tehnoloogiat. Kuigi see ei ole registreeritud üle väga kaua aega, et Türgi peab kohanema uute tehnoloogiate võimalikult kiiresti. Lõpus selle aja jooksul palju raudtee ühendab idast läände Türgi projekti on välja töötatud; enamik neist viidi edukalt lõpule ja mõned neist jäid kahjuks alles. Aastaid tagasi loodud Karamani kiirrongiprojekt ja Bursa kiirrongiprojekt tuli lõpetada poliitikute antud lubadustega. Niisiis, kuidas on Ankara-Sivase ja 2020i raudteel, mis valmistub alustama 2023i käitamist? Kuidas läheb raudtee Bursa - Bilecik ja Konya - Karaman, mis peaks selle aasta lõpus toimima hakkama? Siin on lugeja oma Kocaeli tasakaal Whatsapp İhbar Hattı jagas detaylariga

BURSA BİLECİK KIIRUSTE Rongiprojekt

Bursa Bileciku raudtee: 105 km Bileciku jaam, Bursa; Antakse Ankara, Istanbul, Sivas ja hiljem Karsa YHT kontakt. Murranguline tseremoonia toimus 2012-is. Ehitus jätkub.

INVESTEERIMINE LÕPETATUD

2012-is osales Bülent Arınç ka Blatis asuva Bursa-Yenişehiri liini asukohas, mis on Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli kiirrongiprojekti B esimene samm koos teede-, merendus- ja kommunikatsiooniministri Binali Yıldırımi ning töö- ja sotsiaalkindlustusministri Farukiga. Oma sõnavõtus murrangulisel tseremoonial, kus ta osales, ütles, et ta on õnnelik ja õnnelik, et saab sellel õnnelikul päeval siin olla. Arinc väitis, et siin lõppes igatsus, selle projektiga koos töövõtjaga sõlmiti eelmise aasta viimasel päeval protokoll 31 Detsember 2011 allkirjastati TCDD peadirektoraadis, aasta möödus sellest, ütles: "Sellel aastal pole midagi tehtud," ütles ta. Kas see algab täna - ei. Selle ühe aasta jooksul on meie raudtee ehituse peatöövõtuettevõte teinud palju ära. Alustati tunnelitega ja mõned neist valmis. Nii palju tunnleid, nii palju viadukte, nii palju sildu, nii palju viadukti, ükshaaval. Väga põhjalik töö, nad tegid kõik, võib-olla tänapäeva keskpunktis, nüüd oli vaja tema nimi ühte heade jaama panna. Seda me ka teeme.

TÖÖ GALERIIEGA

Jumal tänatud, meie raudteelased, töövõtjad ja valitsus teevad kõik endast oleneva, et see kiirrong võimalikult kiiresti Bursasse jõuaks ja täname neid alati. Kui 2023 visioon oluline Türgi on nii oluline Bursa. Vahetult enne valimisi oli meil 100i projektiga avaldus, kuna Bursa asetäitjatena oleme pühendunud sellele, mida saab teha lühikese, keskmise tähtajaga ja 2023i tähtajaga Bursa jaoks. Kahtlemata on neist uhkeim see, et YHT jõudis Bursasse ja jõudis Bursa ühenduse kaudu paljudesse Anatoolia provintsidesse.

YHT TASAKS TASUTA

Mugava reisimisega on teil võimalik YHT-st pääseda, kui Jumal on nõus. Seetõttu oleme YHT-s edukas, kus peame Ankara, Eskişehiri, Bileciku, Istanbuli ja teiste Bursa ühenduste veo olulisimaks sammuks. Tänan kõiki oma sõpru, kes on selle eduka punkti juurde jõudnud

KONYA KARAMAN YHT PROJEKTI VIIMANE OLUKORD

Konya Karaman: Konya Karamani kiirrongiprojekt lühendab vahemaid Konya Karamani kiirrongiliini valmimisega jõuab Karaman Konnast 40 minutini, Ankarast 2 minutini, Ankarast 10 minutini ja Istanbulist 5 tundideni. Vundament pandi märtsis. EN 2014 kuulutati lõppenuks 2006. Kohtuprotsessid pole veel alanud.

See aasta lõpeb

Kuupäev: 16 mai 2015… Endine transpordi-, merendus- ja kommunikatsiooniminister ning AK partei Antalya asetäitja kandidaat Lütfi Elvan rääkis transpordiprojektidest telesaates, kus ta osales. Elvan, kes edastas Kagu-Türgi kodanikele kiirrongist häid uudiseid, ütles: We Teeme kiirrongiprojekti Konjast Karamani. Läheme Karamanist Mersini, kus hakkasime ehituse kallal tööd tegema. Mersin, Adana, Adana kuni Gaziantep ja siis pärast pakkumise valimist Sanliurfa lähevad välja. Meie eesmärk on jõuda Haburi piiriületuspunktini. Edirne Kapikule pärit kodanik pääseb Haburi piiriväravasse kiirrongiga. Meie Ankara-Konya liin on kiirrong, kuid kiirrong Konjast Haburisse teeb 200 kilomeetrit tunnis. Me ei peaks sellele mõtlema ainult reisijate osas. Siin on kõige olulisem panus eriti transpordi osas ”.

VIIMANE OLUKORD ANKARA İZMİR YHT PROJEKTIS

Ankara - Izmir: marsruut: Ankara, Afyon, Usak, Manisa ja Izmir. Ankara - Konya marsruut asub 120i lähedal. km. Kocahacılari jaam eraldatakse liinidega. kogusumma 624 km pikk. 2023 See on kavas lõpule viia 2006. Reisiaeg 3 pool tundi jätkub.

VIIMANE OLUKORD ANKARA SİVAS YHT PROJEKTIS

Ankara - Sivase teekond: Ankara, Kirikkale, Yozgat, Yerkoy ja Sivas on. 442 km pikk. projekti 2020 yılında valmimine.

Türgi kiirraudtee Kaart

Oleme teile koostanud interaktiivse kaardi olemasolevate ja ehitamisel olevate kiirrongiliinidega ...

Kocaeli tasakaal

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar