6 ettevõte konkureeris İzmir Karabağlari metroo insenerikonkursil

ettevõte konkureeris Karabaglari metroo pakkumismenetluses
ettevõte konkureeris Karabaglari metroo pakkumismenetluses

6 ettevõte konkureeris İzmir Karabağlari metroo insenerikonkursil; ; Karabağlar Metro pakkumismenetluses pakkus ettevõte 6. Pakkumine valmib lähipäevil.

Kolmas etapp saavutati Karabağlar Metro projekti pakkumismenetluse teel. Täna avatakse Izmiri pealinna omavalitsuse assambleel ettevõtte 6 pakutavad hinnapakkumiste ümbrikud. Izmiri linnaosa veebisaidil otseülekandena avaldatud pakkumise otsus tehakse kindlaks pärast komisjoni hindamist. Pakkumise esimene etapp toimus mullu augustis.

Pakkumised on järgmised:

  • RPA SRL 13 miljonit 700 tuhat TL,
  • Metro Istanbul Inc. 13 miljonit 855 tuhat 200 TL
  • Geoconsult ZT GmbH - TEKFEN Engineering Co. 15 miljonit 600 tuhat TL
  • Yüksel Proje International Inc. - Arup Engineering and Consulting Ltd. Sti. 16 miljonit 900 tuhat TL
  • Prota Inseneriprojekti Nõustamisteenused Inc. 21 miljonit 500 tuhat TL
  • Su-Yapı inseneri- ja nõustamisteenused Inc. 37 miljonit 948 tuhat 800 TL

Izmir on pikim metroojaam

Projekti eesmärk on leida lahendus transpordiprobleemile Karabağlari rajoonis, kus linnas on suur asustustihedus. Halkapınari ja Adnan Menderese lennujaama vahele ehitatav liin kulgeb vastavalt Gaziemiri, Eskiizmiri, Eşrefpaşa, Çankaya, Basmane, Yenişehiri ja Halkapınari marsruudil. 28-kilomeeter on linna pikim metrooliin, mis ühendab tihedaid elamurajoone, aga ka olulisi ärikeskusi nagu Cistern, ESBAS, Fair Izmir, Kemeralti ja toiduturg.

Lõplik projekt valmib 2020-is. Pärast taotlemis- ja kinnitamisprotsessi lõppu kuulutatakse välja liini ehitamise hange. Kui kinnitamisprotsess ei viivita, peaks Halkapınar-Karabağlari metrooliini ehitamine algama kahe aasta pärast.

İzmir Metropolitan Municipality lisab Karabağlari raudteetranspordi võrku. Algasid Halkapınar-Karabağlari metrooliini projekti- ja ehituspakkumised.

İzmir Metropolitan Municipality astub uusi samme 179-kilomeetrise raudteesüsteemi liini arendamiseks. İzmiri pealinna äärelinna ja raudteevõrgustike investeeringute osakond, hange Halkapınar-Karabağlari metrooliini projekti jaoks. Pakkumine toimus ja pakkumised laekusid. Kui seadusjärgsel perioodil vastuväiteid ei esitata, on kavas võidetud ettevõttega sõlmida leping 2019i detsembris.

Ehitust alustatakse eeldatavalt kahe aasta pärast

Lõpliku projekti viib lõpule 2020. Seejärel esitatakse heakskiitmistaotlused kõigepealt transpordi- ja taristuministeeriumi alluvuses olevate infrastruktuuri investeeringute peadirektoraadile ja seejärel strateegia ja eelarve eesistujale. Eeldatavasti võtab see periood umbes kaks aastat. Ehituspakkumine ja ehitusprotsessid algavad projekti kaasamisega investeerimisprogrammi. Maa alla ehitatakse maa-alune 28 kilomeetriliin. Kui kinnitamisprotsess ei viivita, peaks Halkapınar-Karabağlari metrooliini ehitamine algama kahe aasta pärast.

İzmiri suurlinnapea Tunç Soyer ütles, et İzmiri peamise transpordi üldplaani metrooliin ehitatakse Halkapınari Konak Bozyaka Eskiizmiri tänav-Gaziemir-Yeni messikeskuse - Adnan Menderese lennujaama marsruudile. Soyer rõhutas, et enne ehitust tehakse umbes 16 tuhat meetrit puurimist. Jaamade arv ja asukoht pole veel selged. Kõik tehakse kindlaks projekti etapis, pidades silmas statistilisi andmeid ja meie kodanikega läbi viidud uuringuid. Lisaks käimasolevatele Buca metrooprojektidele hõlmas Narlıdere meie päevakorda ka Karabağlari metrooliini. Kõigi nende projektide abil oleme jätnud maha väga olulise etapi İzmiri rauast võrkudega kudumise teel ”.

Halkapınar Karabağlari metrooliin
Halkapınar Karabağlari metrooliin

Izmir Metro kaart

Praegused raudteepakkumised

kuidas 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar