Kastamonu ülikool võtab tööle akadeemilisi töötajaid

Kastamonu ülikool võtab tööle akadeemilisi töötajaid
Kastamonu ülikool võtab tööle akadeemilisi töötajaid

Kastamonu ülikooli rektoraat; Kooskõlas 657i riigiteenistujate seaduse, 2547i kõrghariduse seaduse ja akadeemilise personali edutamise ja ametisse nimetamise määrusega ning ülikooli akadeemilise personali edutamise ja ametisse nimetamise põhimõtetega * võetakse 23i õppejõud värvatud vastavalt Need peavad vastama punktis 4.3 määratletud punktide nõuetele.

Taotletud dokumendid taotluses:
1. Kandidaaditaotlus, sealhulgas üksus, osakond, osakond / programm, personali kraad, selgitused ja kontaktandmed (kirjavahetuse aadress, telefoninumber ja e-posti aadress) **

2. CV (YÖKSİS-vormingus)

3. 2 tükid foto

4. Isikutunnistuse valguskoopia

5. Võõrkeelsed dokumendid

6. Meeskandidaatide sõjalise staatuse dokument (aktsepteeritakse e-valitsuse dokumente).

7. Bakalaureuse-, magistri-, doktori-, ekspertiisi- või kunstioskuse, dotsendi dokumendid (tõestatud koopiad või E-valitsuse dokumendid võetakse vastu.)

8. Akadeemilise personali deklaratsiooni vorm **

9. Kandidaadid, kes taotlevad doktorikraadi omandavat doktorikraadi / eksamidokumenti (dokument, mis näitab, et samaväärsuse on kiitnud heaks ülikoolidevaheline nõukogu eesistuja neile, kes on doktorikraadi saanud välismaalt.)

10. Professori ja dotsendi tiitliga professorid ei saa kandideerida madalama pealkirjaga ametikohtadele, kui neil on. Kandidaadid, kes kandideerivad professoriteks ja dotsentideks, võetakse tööle alaliselt.

11. Kastamonu ülikooli akadeemiline edutamis- ja kandideerimisvorm **

12. Teaduslik õppefail ja CD-d [Väljaannete ja publikatsioonide loetelu vastavalt meie ülikooli akadeemilise edutamise ja ametisse nimetamise taotlusvormis täpsustatud vormile, rahvuslikele ja rahvusvahelistele kongressi- ja konverentsitööd, väljaannete tsitaatidega seotud paberimajandus, haridus- ja koolitustegevus, juhendatud doktorikraad ja magistrikraad (teadusliku ekspertiisi) uuringud ja muud infofailid ja CD-d (edastatavate failide ja CD-de arv: 1-failid professoritele ja 6-CD-d, 1-failid dotsentide ja doktorikraadiga õppejõududele ning 4-i CD-d.)

13. Teenistusdokument (seda küsitakse neilt, kes töötavad praegu mõnes teises avalikus asutuses, ja neilt, kes on lahkunud avalikest asutustest. Vastu võetakse e-riigi QR-koodiga dokumente.)

14. Başarı dotsendi kutse suulise eksami edukuse dokument için (Neile, kes ei kandideeri, korraldatakse eksam.)

Professorite ja dotsentide kandidaadid peaksid kandideerima ülikooli personaliosakonda ning doktoriteaduskonna liikmete kandidaadid peaksid kandideerima seotud osakondadesse isiklikult 15 (viisteist) päeva jooksul alates avaldamise kuupäevast. Taotlused, mille tähtaja jooksul esitamata ja mittetäielikud dokumendid on esitatud posti teel ja leitakse olevat teatise eritingimustega vastuolus, loetakse kehtetuks.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr Juhised rubriigis
altpoolt saadaval.

**https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr saadaval alates.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar