Kocaeli metrooprojektid ja teostatavusuuringud

Kocaeli metrooprojektid ja teostatavusuuringud
Kocaeli metrooprojektid ja teostatavusuuringud

Kocaeli metrooprojektid ja teostatavusuuringud; Põhjapoolse raudteeliini (HRS / LRT) projektid ja teostatavusuuringud on koostatud kooskõlas reisimisnõuetega, mis on määratletud Kocaeli transpordi üldplaani (KUAP) raames.

Põhja-HRSi liini trass algab Körfezi linnaosas Atalar Mevkiist ja kulgeb mööda D-100 maanteed ning lõpeb Tütünçiftlik-Derince-İzmit-Yahya Kaptan-Köseköy Cengizi Topeli lennujaamas.

Nimetatud selgroog ühendab Izmiti, Derince, Korfezi ja Kartepe linnaosa keskusi omavahel ja Izmiti kesklinnaga. Liini peamine teeninduspiirkond hõlmab elamurajoone, olulisi linnaaktiivsuse piirkondi ja äripiirkondi.

Liin on kavas kasutusele võtta kahes etapis 2020 ja 2025 aastatel. Süsteemi Dubai Port-Uzunciftlik lõigu 33,3km lõik, mille kogupikkus on u.

Liini marsruut algab maa all Atalari rajooni lahest, suundub tehastes piirkonnas idas pinnale, kulgeb Köseköy jaama viadukti konstruktsiooni juurde, pöördub tagasi tasastruktuuri juurde ja järgib D100 maanteed ning liin lõpeb Cengiz Topeli lennuväljal. Liin piki marsruuti jätkub 24km maa-aluse, 6,2km taseme ja 3,1km viaduktina. Liini 23 jaam, millel on kokku 17 jaamad, asub maa all, 5 jaam on tasemel ja 1 jaam on viaduktiga struktuur.

Kocaeli metrooprojektid ja teostatavusuuringud
Kocaeli metrooprojektid ja teostatavusuuringud

Vastavalt tööomadustele arvutatakse, et süsteem viib 9.211-i reisijaid ristlõikega ühes suunas tipptunnil ava-aastal ja see väärtus jõuab 2035-i reisijateni 17.168-is, mis on peamise plaani sihttööaasta, ja 2050-reisijateni 25.856is.

Kui hinnatakse raudteesüsteemi liinil 2035 aasta mudeli määramise tulemusi, siis reisija koguarv 34.654 ühes suunas sihtaastal, sõitjate koguarv 48.339 kahes suunas tipptunnil, kogu sõitja 425.125 kahes suunas päevas, kogu sõitja 144.967.474 kahes suunas aastas.

Kocaeli põhjaraudtee projekt
Kocaeli põhjaraudtee projekt

Eeldatakse, et Põhja-HRSi liin (Atalar-Cengiz Topel Rail System) alustab 2020i avamisaastal tööd 44-i sõidukitega, sealhulgas varuveokitega, ning saavutab 2050is 167-i sõidukipargi.

Ladu, mis hõlmab sõidukite laopinda, juhtimis- ja juhtimiskeskust (TCC) ning hooldustöökodasid, kavandati 24 m300 piirkonnas Yahya Kaptani järel, jättes põhiliini Km-ist: 250.000 + 2.

Maantee ristumiskohtadesse on paigutatud signaaliga ristmikud ja maksimeeritud on nii jalakäijate, raudtee kui ka liiklusohutus.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar