Sivas kui tuleb TUDEMSAS

Kui on olemas tudemsasid, eksisteerivad sivad
Kui on olemas tudemsasid, eksisteerivad sivad

Transpordi ja raudteetöötajate liidu esimees Abdullah Peker ütles, et TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ ja TÜVASAŞ ühinemine ning kolme institutsiooni vähendamine ja sulgemine

Nagu 2019. aastal, näitab 2020. aasta eelarveassigneeringute vähendamine nende tegelikku kavatsust.

ÜHINEMINE tähendab vähendamist ja sulgemist

Väites, et ühinemisest loobumine kajastub riiklike majandusasutuste tõhususes ja mõjususes, lükkub TCDD liberaliseerimine 2020. aasta eesmärgi saavutamiseni, pikendades kavandatud perioodi aastani 2023, Euroopast välismaale tuuavate vagunite suunamist ja vagunitehaste arendamist. Kolme asutuse (TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ) ühinemine 2020. aasta eesistumise aastaprogrammis võib põhjustada selliseid probleeme nagu investeeringute piiramine ja äri aeglustamine ning kui assigneeringut suurendatakse, suureneb nende asutuste töövõime. See tuleks viia tasemele, mis aitab kaasa meie rahvamajandusele, suurendades tootmist riiklike majandusasutustega seotud ettevõtetes. Meie liit on mures, et ühinemisprojekt tähendaks TÜDEMSAŞ valmimist.

Kogunemise kuupäev ühe katuse alla on 2020. aasta ja ma teatan kõigile meie töötajatele, et hakkame järgmisel nädalal An2023as tööd tegema, et seda kuupäeva 10 pikendada. TÜDEMSAŞ jaotab kohalikele ja riiklikele turgudele praegu 10 miljonit TL kuuma raha. Kui ühinemisprojekt realiseerub, ei moodusta meie arvamus sellest summast isegi XNUMX protsenti. Arvame, et see on Sivasele suurim kurja teinud ”.

Transport ja Raudtee Ametiühingu president Abdullah Peker, Türgi Wagon Industry Co., Türgi on vedur tööstuse Inc. ja Türgi Raudtee masinad loobuda kohe liitudes projekti ühe katuse all Industry Co. direktoraat institutsioonide ja kasuks provintsi, kus ta ütles. Palun helistage Sivase parlamendiliikmetele, palun järgige teemat.

Kui TÜDEMSAŞ on olemas, eksisteerib Sivas, kui TÜLOMSAŞ, Eskişehir, kui TÜVASAŞ, Adapazarı.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar