EGO peadirektor Alkaş kohtus eraviisilise ühistranspordi ühistute asutustega

ego peadirektor alkas private kohtus ühistranspordi ühistu ametnikega
ego peadirektor alkas private kohtus ühistranspordi ühistu ametnikega

EGO peadirektor Nihat Alkaş, peadirektori asetäitja Fatih Eryilmaz kohtusid linnaosade ühistranspordi ühistute ametnikega. Alkaş ütles oma kohtumisel peetud kõnes: "Meie kõige olulisem ülesanne, Ankara elanikud kõige soodsamates tingimustes, kõige mugavamatel, võimalikult kiiresti ja kõige ökonoomsemal ja säästlikumal transpordil," ütles ta.

Kõnekeskus ja muud suhtluskanalid, enamik agentuuri taotlustest ja kaebustest teatasid, et vedu pärineb Alkaselt, Ühistranspordi Spetsiaalsete Teenistujate ametnikud järgivad tööaega, liikluseeskirju ja palusid kodanikel eriti ebaviisakalt käituda.

Alkaş ütles, et nad tahavad probleemid lahendada, kui tulevad kokku kõigi sidusrühmadega ja lepivad kokku, et leiavad ühistranspordis kõige sobivama mudeli. Rõhutades, et lahendusele orienteeritud ja vastastikune ideede vahetamine on vastuvõetud sotsiaalse omavalitsuse mõistmisel oluline, lisas Alkaş, et selle mõistmise korral leiavad nad parimad, paremad ja ilusamad.

Bussioperatsioonide osakonna juhataja Mustafa Geyikçi osales ka kohtumisel, kus kuulati ära Ühistranspordi ühistu eraõiguslike ametnike nõudmised.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar