Karamanoğlu Mehmetbey ülikool võtab tööle akadeemilisi töötajaid

karamanoglu mehmetbey ülikool võtab tööle akadeemilisi töötajaid
karamanoglu mehmetbey ülikool võtab tööle akadeemilisi töötajaid

Järgmised Karamanoğlu Mehmetbey ülikooli rektoraadi üksused on: 2547i personali värvatakse vastavalt määrusele, mis käsitleb keskse eksami ja sisseastumiseksami korda ja põhimõtteid, mida kohaldatakse õppejõudude, va õppejõudude liikmete ametisse nimetamisel, kõrghariduse seaduse nr.

Kandidaadid saavad pöörduda seotud osakondade poole isiklikult või posti teel belirtilen juhendaja taotlusvormi Ları ja allpool nimetatud dokumentidega, mis käsitlevad teavet, mille nad deklareerivad pärast avalduse elektroonilist esitamist aadressil http://servis.kmu.edu.tr/basvuru/ Keskkonnas saab nõutavaid dokumente lugeda ja skannida vastavalt veebipõhises rakendussüsteemis toodud selgitustele. Kandidaadid, kes esitavad nõutavad dokumendid veebis, ei pea dokumente esitama isiklikult ega posti teel ning kui nad saavad sisseastumiseksamile kvalifitseeruda, esitavad nad žüriile dokumentide originaalid või kinnitatud koopiad.

Taotluse alguskuupäev on ametliku väljaande väljakuulutamise kuupäev

Kandideerimise tähtaeg: 20 / 12 / 2019 reede
Eelhindamise kuupäev: 25 / 12 / 2019 teisipäev
Sisseastumiseksam: 27 / 12 / 2019 reede
Lõplik hindamiskuupäev: 31 / 12 / 2019 teisipäev

tulemused www.kmu.edu.t on tehakse teatavaks veebisaidil.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar