Eti kaevandustehase peadirektoraat võtab tööle puudega töötajaid

lihatööstusettevõtete peadirektoraat puuetega töötajate tegemiseks
lihatööstusettevõtete peadirektoraat puuetega töötajate tegemiseks

Eti kaevandustööstusele Emet Bor Juhtimisdirektoraat (Emet / KÜTAHYA) miinimumhariduse astme alghariduse ja maksimaalse haridustasemega keskkooli lõpetanud koolilõpetajatel puudega 2 tagatakse alaliste töötajate alaline värbamine vastavalt määrusele, mis käsitleb töötajate töölevõtmise korda ja põhimõtteid avalikesse asutustesse ja organisatsioonidesse, Kütahya töö- ja tööhõiveagentuuri Tavşanlı teeninduskeskus on taotlenud tööjõudu.

Ütles tööjõu reklaami, millele Service Center, Türgi Business nõukogu 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Pakkujad peavad kuulutust järgima.

ka

Et tagada puuetega 1-i keskkooli lõpetanute ja samaväärsete koolilõpetajate püsiv värbamine Eti kaevandusettevõtete Kırka boorioperatsioonide direktoraadisse (Seyitgazi / ESKİŞEHİR), paluti Eskişehiri provintsi tööjõu ja tööjõuasutuste töötajatel vastavalt töökorraldust ja töökorraldust käsitlevatele eeskirjadele ning töökorraldust ja tööpõhimõtteid käsitlevate määruste sätetele töötajatele. .

Ütles tööjõu postitad, millele Provincial direktoraat Türgi Business nõukogu 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Pakkujad peavad kuulutust järgima.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar