SAMULAŞ vedas üle 30 miljoni reisija

samulad
samulad

Samsun Project töötab jätkuvalt sujuvalt ja sujuvalt. Samsun Project Transport İmar İnşaat Yat. San. Ve Tic. A.Ş (SAMULAŞ) osutas 2019. aastal veoteenuseid 30 miljonile 220 tuhandele 954 reisijale.
SAMULAŞ, mis hõlmab 29 trammi ja 111 bussi, pakub oma tuhandete kilomeetrite pikkuse Samsunis asuva transpordivõrgu abil kodanikele kvaliteetset teenust. SAMULAŞ, mis pakub tehnoloogilist lihtsust teenindusele, rakendades oma süsteemidele oma valdkonna tehnoloogilisi uuendusi, kõrvaldab probleemid võimalikult kiiresti, reageerides probleemidele oma kogenud inseneridega.

2019. aastal ROHKEM KUI 30 MILJONI REISIJAT


Kergeraudteesüsteem, mida külastas Tekkeköy ülikoolist 35-kilomeetrisel marsruudil 43 jaama, vedas 2019. aasta jooksul kokku 20 miljonit 657 tuhat 739 reisijat. Teisest küljest mängib SAMULAŞ-le kuuluv 111 bussi olulist rolli miljonite reisijate vedamisel linna kõigis punktides. Kogu aasta vältel sõitsid SAMULAŞ bussid 9 miljonile 563 tuhandele 215 reisijale. Neid andmeid arvesse võttes vedasid SAMULAŞ transpordivahendid 2019. aasta jooksul kokku 30 miljonit 220 tuhat 954 reisijat.

ÜHENDUSES ÜHE SÕIDUKIGA VÕETAVAD VEOD

Samsun Türgis, üks väheseid trammiliinid sisenemist ülikooli LRT äri, õpilased ja patsiendid oli lahendus transpordi probleeme aastat elas ta lähedal. Alates juulist oli Tekkeköyst ülikooli võimalik sõita ühe trammiga tänu kergliiklussüsteemi projektile, mis vedas reisijad residentuuride, arstiteaduskonna, stomatoloogia teaduskonna, terviseteaduste, elukeskuse, haridusteaduskonna ja ühiselamute peatustesse.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar