TCDD-st elu hõlbustavad teenused

Võta ühendust otse Ali
Võta ühendust otse Ali

TCDD peadirektori Ali İhsan Uyguni artikkel pealkirjaga ler teenused, mis muudavad elu TCDD Ra-st lihtsamaks, avaldati ajakirja Raillife detsembrinumbris.

TCDD GENERAL MANAGER UYGUN KOLMANDAD TÖÖD

TCDD jaoks jätame maha veel ühe aasta, kus oleme lõpetanud üsna intensiivsed, aktiivsed ja uhked tööd. 2019-is käivitatud olulisi riiklikke ja rahvusvahelisi projekte tuntakse kui olulisi verstaposte, et muuta meie organisatsioon kogu maailmas kaubamärgiks.

Tuleviku kavandamisel keskendume teadus- ja arendustegevusele ning püüame uuenduslike lähenemisviisidega toota raudtee jaoks parimat. Riiklike ressursside kasutamine selles protsessis on kohustuslik.

Raudtee-uuringute ja tehnoloogiakeskuse operatsioonide direktoraat (DATEM), Kardemir, Karabuki raua- ja terasetööstus ning kaubandus Inc, Karabuki ülikool, Atılımi ülikool, TUBITAK koostöös olulise saavutatud teadus- ja arendusprojektiga. Igal aastal enne detsembris 12-18 tähistatavat kodutarbimisnädalat X pikendavad rööpad, mis on toodetud täielikult kodumaistena ja mille kõvadussuhet on suurendatud patenteeritud TCDD termiliste protsesside abil, pikendades kitsa raadiusega kõverate (kurvide) kulumisaega 3 korda. Fakt, et need rööpad vähendavad raudtee ülalpidamiskulusid tulevikus, on hea näide lisandväärtusest, mida pakub siseriiklik ja riiklik lähenemisviis.

Üks meie olulisemaid ülesandeid on hõlbustada puuetega kodanike elu, kes saavad kõikidest raskustest üle. Me käivitame oma 13i jaamas oranži laua teenuse, mis võimaldab puuetega reisijatel abi saada enne ja pärast reisi „Puuetega inimeste maailmas”. Nüüd usaldavad meie jaamadesse jaamadesse tulevad puuetega inimesed meile…

Ilusat reisi koos ja soovime teile edu.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar