TÜBİTAK SAGE osalise tööajaga projekti töötajad

TÜBİTAK SAGE osalise tööajaga projekti töötajad
TÜBİTAK SAGE osalise tööajaga projekti töötajad

TÜBİTAK SAGE võtab tööle osalise tööajaga personali; TUBITAK SAGE kaitsetööstuse teadus- ja arendusinstituut võtab tööle 44 osalise tööajaga teadustöötaja.

TÜBİTAK rajab oma tulevikustrateegia teadusuuringute, tehnoloogia arendamise ja innovatsiooni ökosüsteemi jaoks, keskendudes riiklikele eesmärkidele, kvalifitseeritud teadmistele ja kvalifitseeritud inimestele.

TUBITAK julgustab ja toetab inimesi igas vanuserühmas juba varasest east alates, lähtudes arusaamast, et riigi kõige olulisem ressurss on inimene üldiselt ja eriti teadlased. Selles suunas on oluline omandada noored ajud juba tehnoloogiatootmise alguses, et meie riigi riiklik ja kodune tehnoloogiline käik õnnestuks.

Seega võetakse tööle osalise tööajaga kandidaatteadurid.

Osalise tööajaga teadustöötaja kandidaatide teadustegevuse infrastruktuuri, meie asutuse võimekuse ja võimekuse tagamine ülikoolide bakalaureuseõppe tudengitega, rakendades osalise tööajaga töötajaid meie riigi nimel kvalifitseeritud teadus- ja arendustöötajate koolitamiseks, jätkates samal ajal oma haridusteed ja pakkudes täiskohaga praktikat meie asutuses Kursuse eesmärk on pakkuda kandidaate, kes saaksid teadlasena töötada ka ise õppides.

Elementide arv: 44
Ametliku väljaande väljalaskekuupäev: 09.12.2019
Kandideerimise tähtaeg: 23.12.2019

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar