Uus ajajärk Sakarya Kart54i kioskites

uus poeg sakarya kaardikioskites
uus poeg sakarya kaardikioskites

Kart54-i kioskites tutvustati uut funktsiooni. Selle uue funktsiooni abil saab täiskaarti osta tankimiskohtadest.

Uue funktsiooni on lisanud Kart10 kioskid, mis pakuvad teenuseid linna 54 erinevates punktides Sakarya suurlinnavalitsuse transpordiministeeriumi poolt. Pakkudes kodanikele lihtsat ja kiiret makset, saavad Kart54-id kioskipunktides täiskaardi. Kui täidate masina kaardi vahekaardi Osta kaart alguses, klõpsates linlastelt sularaha maksmisel, võib olla täielik kaart. Transpordiosakonna avalduses öeldakse: „Praegu on aktiivne 120 Kart54 edasimüüja. Üks täitmisseadetest 2 on iganädalases protsessis kasutanud 400i kodanike uut funktsiooni. Jätkame oma kodanikele parema teenuse pakkumist koos Kart54i jõudvate uute funktsioonidega

Täitepunktid, mida saab nüüd täielikult Kart54-is osta, on järgmised; Kontorigaraaž, tehnikagaraaž, İhsaniye garaaž, Gar väljak, linnadevaheline bussiterminal, ülikoolilinnak, sinine bussipeatus, Yeni mošee, Korucuki väljaõppe- ja teadushaigla

Praegused raudteepakkumised

tsaar 15

London Transport-Led arendus

Jaanuar 15 @ 08: 00 - 17: 00
Sool 21
tsaar 22

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar