Aksaray Ulukışla raudteeliin on jõudnud lõpp-punkti

Aksaray ulukisla raudteeliin jõudis viimase punkti
Aksaray ulukisla raudteeliin jõudis viimase punkti

Head seeria Ankara väljuvad Aksaray kaubabörsil tehakse olulised kontaktid Hamid Ozkok, Aksaray Kaubandus- ja Tööstuskoja koda esimees Cuneyt meteoriidid, Aksaray kaubabörsil nõukogu president Nurettin Yapılc Aksaray Kaubanduskoda Assamblee president Fatih Tekin esimese Türgi Chambers ja kaubabörsid Assotsiatsiooni ( TOBB) president M. Rifat Hisarcıklıoğlu külastas.

Sotsiaalne võimalusi TOBB delegatsiooni Aksaray saalis kohtumine toimus Türgi Liidu kodade ja kaubabörsid (TOBB) President tänas president väljendas rahulolu visiidi M. Rifat Hisarcıklıoğlu.

Türgi Liidu kodade ja kaubabörsid (TOBB) President Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Trade Exchange jaanuaris ja kutsus kaaspresidentidel teeb programmi Aksaray Kaubandus- ja Tööstuskoja liige. President Hisarcıklıoğlu lubas programmis osaleda. Visiit lõppes hiljem tehtud suveniirifotoga.

Kogutud Aksaray raudtee jaoks

Pärast Aksaray raudtee lisamist 2018. aasta investeerimisprogrammi tegid Aksaray kaubavahetuse esimees Hamit Özkök ja Aksaray kaubandus-tööstuskoja esimees Cüneyt Göktaş, riigi raudteede peadirektori asetäitja Fikret Şinasi Kazancıoğlu ning TCDD transpordi ja infrastruktuuri peadirektori asetäitja ja liige. Raudteemääruse ministeeriumi peadirektori asetäitja Bilal Tırnakçı kohtus.

Peadirektorite asetäitjad Fikret Şinasi Kazancıoğlu ja Bilal Tırnakçı andsid tehnilist teavet Aksaray - Ulukışla raudteeliini kohta.

Delegatsioon tegi ühisavalduse Aksaray teema ja geograafiliste iseärasuste olulisuse kohta. Esiteks AK partei asetäitja Cengiz Aydoğdu, kes on üks väärtustest, mille Aksaray on üles tõstnud, teeb suuri pingutusi raudtee nimel, kasutab tõhusalt bürokraatiat ja tagab, et raudteeprojekt jõuab selleni. või tänan teid väga. See on iidne linn, mis ühendab põhjast lõunasse ja idast läände keset Anatooliat. Siiditeel asuva asukoha, strateegilise asukoha ja Aksaray stiimulite süsteemi tõttu on sellest saanud investorite tõmbekeskus. Paljud rahvusvahelised ettevõtted teevad meie linnas tootmist. Siiski kannatab see transpordi ja logistika all. Aksaray Ulukışla raudtee koos meie Aksaray Mersini Mersini sadamas toodetud kaupade ekspordi algusega on majanduslikult atraktiivsemad hinnad ja tingimused Aksaraysse investeerivatele ärimeestele suureks eeliseks. Aksarayst saab seeläbi investorite ligimeelitamise linn nii logistiliselt kui ka strateegiliselt. ”

TCDD peadirektori asetäitja ja direktorite nõukogu liige Transpordi ja taristu ministeeriumi peadirektori asetäitja Bilal Tırnakçı ütles, et Ulukışla Aksaray raudteeliini projekt valmis 2018. aastal ja see on jõudnud pakkumismenetlusetappi.

Naelutaja Aksaray Konya ja Antalya liiniprojekt valmib 2020. aasta juunis. (Aksarayhabers)

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar