Algas Gaziantep Nizipi vaheline Raybuse testisõit

Algasid Raybuse proovisõidud Gaziantepi fraktsiooni vahel
Algasid Raybuse proovisõidud Gaziantepi fraktsiooni vahel

Gaziantep ja kasutame olemasolevat 49 kilomeetri piiri Türgi Vabariigi Nizip Raybüs Riigiraudtee hakanud katsetama oma sõidu.


Raybüs, kes jõudis Nizipi rajooni Gaziantepilt olemasoleval liinil ja viis proovisõidu edukalt läbi, kohtus Nizipi jaama saabudes ohvri tükeldamisega. Nizipi abilinnapea Salih Uygur väljendas avalikkusega rääkides, et proovisõite jätkatakse 20 päeva ning seejärel alustatakse 49 kilomeetrit ja isegi igapäevaseid Raybüsi teenuseid ning tänati neid, kes oma panuse andsid.

Kui igapäevased Raybüsi teenused algavad, lüheneb Gaziantepi ja Nizipi vaheline sõiduaeg 1 tunnini, kuid seda perioodi on kavas lühendada pärast tehtavaid tehnilisi uuringuid. Gaziantepis õppivatele õpilastele koos Raybus'iga ja Gaziantepi tööle sõitvatele kodanikele pakutakse mugavat ja turvalist reisimisvõimalust.

Raybüs hakkab ühistransporti korraldama kuni Nizipi jaama ja TCDD jaamani Gaziantepi jaama väljakul.

Gaziantep Nizip Raybüsi kaart

Gaziantep Nizip Raybus kaart

Gaziantep Nizip Raybüsi tutvustusvideoRaudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar