Corlu rongiõnnetused Tänavatel ja parkides hukkunute nimed jäävad elama

Corlu rongiõnnetuses inimeste nimed luuakse tänavatele ja parkidesse
Corlu rongiõnnetuses inimeste nimed luuakse tänavatele ja parkidesse

Edirne'is Uzunköprü linnaosa tänavatel ja parkides antakse mõnede inimeste nimed, kes kaotasid rongiõnnetuses, kus 8. juulil 2018 sai Tekirdaği Çorlu rajoonis surma 25 inimest ja 340 inimest sai vigastada, nimed.

Uzunkopru linnavalitsuse avalduse kohaselt antakse nimedele õnnetuses Sena Kose, Ozge Nur Dikmeni, Gulce Dikmeni, Sinise Nur Tiflizdeni, Oguz Arda Seli ja Melek Tuna'nıni tänava ning parkide käigus kaotanud 25 inimest.

Uzunköprü linnapea Özlem Becan ütles, et pärast rongiõnnetust olid pered alati nendega ja nad olid kannatustele ühised. Becan, pärast vallavolikogu poolt heaks kiidetud otsust põleb Çorlu rongiõnnetuses kaotatud elu endiselt. Oleme olnud sellest valusatest peredest alates sellest pimedast päevast ja jääme oma peredega lõpuni.

Praegused raudteepakkumised

Sool 21
tsaar 22

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar