Kardemiri keskkonnainvesteeringud ei jää 2020. aastal seisma

Keskkonnainvesteeringutes ei vähenda Kardemir kiirust
Keskkonnainvesteeringutes ei vähenda Kardemir kiirust

2020. aastal Mustafa Yolbulani juhatuse esimehe Kardemir Karabüki raua- ja terasetööstus ning kaubandus Inc. ütles, et prioriteedid on keskkonnainvesteeringud. Ütles, et 50 miljoni dollari suurune keskkonnainvesteering jätkub, ütles Yolbulan, ylelikle. Sel viisil mõistame keskkonnainvesteeringute projekti kokku 200 miljoni dollari väärtuses ja täidame kõik oma kohustused. "

Ettevõtte uue aasta keskkonnainvesteeringute kohta andis hinnangu ka direktori juhatuse esimees Mustafa Yolbulan, kes võõrustas meie ettevõttes külastajaid erinevatest asutustest ja organisatsioonidest. Ütles, et nende prioriteediks on keskkond nii aastal 2019 kui ka 2020. aastal, ütles Yolbulan, et nad teevad kolmandas ja viimases etapis veel 50 miljonit dollarit keskkonnainvesteeringut.

Tuletades meelde, et nad alustasid 2019. aastat Sinteri piirkonna keskkonnainvesteeringute avamisega, milles osales ka Murati keskkonna- ja linnaminister, ning aasta viimastel päevadel algatasid nad kõrgahjude rajooni tolmu hoidmise süsteemide ja reoveepuhasti keskuse täiendavate keskkonnainvesteeringute avamise. Investeeringute kohta ütles ta:

„Keskkond on meie juhtimise kõige olulisem ja esmatähtis küsimus. Oleme siiani teinud suuri investeeringuid. Oleme viimasel pöördel. Viimasel perioodil viime ka lõpule keskkonnainvesteeringute projektide sarja, mis koosneb 24 suurest ja väikesest esemest koguinvesteeringu väärtusega 50 miljonit dollarit. Mõne sellise investeeringu, mida alustasime 2019. aasta teises pooles, realiseerumise määr on üle 90%. Peaaegu iga kuu selle aasta jooksul on meil üks või kaks lõpetatud. Nende hulka kuuluvad tolmutõrjesüsteemid, põrandate betoneerimine, suletud ladustamisalad, koksiakude patareide heitkoguste kontrollsüsteemid, kardahju tolmu kogumissüsteemid, bioloogilise reoveepuhasti moderniseerimine. Nende investeeringute raames teostame visuaalse parenduse ja haljastuse ning istutame 50 tuhat taime ja puud ning paljastame rohelise Kardemiri. Iga investeeringu eduaruannet jälgitakse hoolikalt

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar