Müüa kinnitavad kodused autod!

Müüa kodumaine auto cakma
Müüa kodumaine auto cakma

Kodused autod, Prantsusmaa kasutatud ostude sait, mille võltsreklaam on „müügil”. Müüja soovib auto eest 30 tuhat eurot (umbes 200 tuhat TL). Müüja väidab, et tema auto on maanteel 12 tuhat kilomeetrit!

Euronews'de Gizem Sade raporti kohaselt; Algab masstootmine 2022. Türgi esimese kodumaise elektri autod, Prantsusmaa suurim, second-hand shopping platvorm võlts on leboncoin "läks müüki."

Leboncoini anonüümne kasutaja teatas hiljuti kohaliku auto müügist, mida reklaamis president Recep Tayyip Erdogan. 2020. aasta mudeli elektriline TOGG-tüüpi sõiduk väitis, et teeb teed 12 tuhande kilomeetri kaugusel, jagas kasutaja kuulutust anonüümselt kontolt.

DEKLARATSIOONI KUUPÄEV 5. JAANUAR

Võltskuulutust jagava kasutaja kodumaiseid autofotosid pole saidilt veel eemaldatud. 5. jaanuari teadaandes anti auto hinnaks 30 tuhat eurot.

Türgi Autod initsiatiivgrupp (TOGG), algab tootmine 2022. aastal Türgi kodumaise autotööstuse võeti kasutusele 27. detsembril aastal toimuval tseremoonial Gebze. Kodumaise elektriautode tootmise üksikasjad tehti teatavaks presidendi otsusega, mis avaldati samal päeval ametlikus väljaandes.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar