Nuppu vajutati Izmiri 89. messile

Nuppu vajutati Izmiri rahvusvahelisel messil
Nuppu vajutati Izmiri rahvusvahelisel messil

Izmiri pealinna omavalitsus vajutas nuppu 89. Izmiri rahvusvahelisel messil, mis toimub sel aastal teemaga „Vahemere piirkond“. Izmiri suurlinnapea Tunç Soyer kohtus täna Izmiris kaheksa Vahemeremaade aukonsulitega.


Izmir Metropolitan Municipality alustas tööd 4. Izmiri rahvusvahelisel messil, mis toimub 13. – 89. Septembril. Izmiri suurlinnapea Tunç Soyer kohtus täna Izmiris kaheksa Vahemere piirkonna riigi - Horvaatia, Hispaania, Prantsusmaa, Bosnia ja Hertsegoviina, Portugali, Sloveenia, Maroko ja Iisraeli - aukonsulitega. "Me tahame, et İzmir kohtuks rohkem Vahemere linnadega," ütles Tunç Soyer.

Linn iga päev

Rääkides Izmiri linnaosa Çetin Emeçi saalis toimunud kohtumisel, ütles Soyer: “Me ei kavatse korraldada messi, mis on messipiirkonnas vangi pandud. Soovime, et messiüritused leviksid tänavatele, tänavatele, st İzmiri kapillaaridesse. Et tõsta esile üks linn, mis igal päeval messil paljudes Izmiri piirkondades osaleb; sel päeval tahame kohtuda selle linna Izmiri rahvaga. Me tahame, et see linn oleks meie stendidel, selle linna muusikat reklaamitakse, me tahame. ”

Kas Hiinas

Selgitades, et Hiina osaleb tänavu külalisena Izmiri rahvusvahelisel messil, jätkas Soyer oma sõnu järgmiselt: “Hiina taaselustab Siiditeed motoga“ Üks põlvkond ühte teed ”. İzmir asub selle keskmise koridori väljumiskohas ja on sillaks Hiina ja Vahemere vahel. Hiina on 2020. aastal külaline, kui pürgime uuesti selle sillakohustuse poole, mida oleme läbi ajaloo täitnud. Võime isegi öelda: võõrustame Hiinat Vahemere linnadena. ”Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar