Oluline pole kodumaiste autode tootmine, vaid müügivõrgu korrektne loomine

Oluline pole kodumaise auto tootmine, vaid müügivõrgu korrektne loomine.
Oluline pole kodumaise auto tootmine, vaid müügivõrgu korrektne loomine.

Ettevõtte muutuste akadeemia, mille eesmärk on osutada kõige usaldusväärsemaid mentorlusteenuseid ettevõtetele, kelle eesmärk on areneda ettevõtte püsivuses ja paindlikkuses ning on muutusteks muutuste arhitektidega, jätkab oma tööstuse jagamise kohtumisi.


Toimus eile, täna ja tulevikus toimuv autotööstus, mida modereeris Ettevõtte Muutuste Akadeemia juhatuse liige Bahadır Kayan. Suurt huvi äratanud koosoleku esinejateks olid TOSB juhatuse liige, Farplase tegevjuht ja juhatuse liige, CCA aukohtu juhatuse liige Ömer Burhanoğlu ja Normi ​​/ İnci Holdingu juhatuse liige, Fark Holdingu nõuandekogu liige, CCA Exchange'i arhitekt Zafer Uran Zaman.

ÖMER BURHANOĞLU: 2000 OSAT AUTOMOBIUMIS LÕPETATUD 200, TOOTMINE ON LIHTNE

Türgi on maailma saada osa 1,5 protsenti autoturul, mis moodustab TOSB liige, Farplas tegevjuht ja juhatuse liige, CCA Aukonsul juhatuse liige Omar Burhanoğlu ütles õigeaegselt otsuseid kodumaiste autode tootmise ja in situ nad leitud.

Burhanoğlu, väljendades, et täna pole autode tootmine keeruline ja protsess on struktuurimuutuste tõttu lihtsamaks muutunud, ütles Burhanoğlu: „Sõiduki valmistamine pole enam väga keeruline asi. Struktuurilisi muudatusi on palju. Sõiduki 200 peamist osa on vähenenud 20-ni ja 2000 tuhat osa - 200-ni. Teisisõnu, komponente vähendati ja protsessi lihtsustati. Neid kõiki toiminguid on võimalik teha väiksema arvu ettevõtetega. Kodumaiste autode tootmisega pole probleeme. Seda saab saavutada õige ärimudeli abil. Siin on peamine teha järgmine tööriist. Kuna esimese sõiduki valmistamisel ei saa me piisavalt müüa ja müügivõrku arendada, jääb see töö prototüübiks. ”

Ömer Burhanoğlu, väljendades, et kõiki peadpööritavaid arenguid, mida me mobiilses elus näeme, on lühikese aja jooksul kogenud autotööstuses, rõhutas Ömer Burhanoğlu, et autotööstus kasvab nagu lumepall ja sellest saab ühendatud sõidukite tõttu hiiglaslik tööstus. Burhanoğlu ütles: „Teil pole enam võimalust midagi teha ilma koostööta. Autotööstusesse kuulusid ka paljud erinevad sektorid, näiteks elektroonika ja tarkvara. ”

ZAFERI URAANI AEG: AUTODEENEMINE

Väites, et tehnoloogia jõuab järgmise 5 aasta jooksul väga erineva mõõtmeni, soovitas Norm / İnci Holding juhatuse liige, Fark Holdingu nõuandekogu liige, CCA Change arhitekt Zafer Uran Zaman, et autod lendavad. Kinnitades, et navigatsioonisüsteem muutub selle arenguga olulisemaks, ütles Zafer Uran Zaman: „Arvan, et oleme teinud kodumaise auto kohta õigel ajal õige otsuse. Nüüd ehitab Toyota Fuji mäe jalamile suurt linna. Siinsed autod, teed on täielikult automatiseeritud. Nagu Türgi on väga õnnelik. Arvan, et positiivset arengut saab, kui suudame asja sõltumata poliitikast hinnata. ” Zafer Uran Zaman kinnitas, et paljud originaalseadmete tootjad kaovad või ühinevad eeloleval perioodil. "Unustada ei tohiks ka seda, et ühinemine on tülikas."

Buket Eminoğlu, tänades õigele infole juurdepääsu olulisust, tänas esinejaid, osalejaid ja CCA Exchange Architects'i. Buket Eminoğlu teatas, et nad on saanud palju olulist teavet praeguse olukorra analüüsi ja sektori tuleviku kohta, mis on üks autotööstuse kõige kogenumaid nimesid, ning teatasid, et sektoripõhised kohtumised jätkuvad ka järgmisel perioodil.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar