Siemensi toodetud teine ​​kiirrongikomplekt sai kätte

Saadi kätte teine ​​Siemensi toodetud kiirrongikomplekt
Saadi kätte teine ​​Siemensi toodetud kiirrongikomplekt

Raputades kätt Siemensiga 2018. aastal, võtab TCDD tehnoloogiahiiglaselt vastu 12 kiirrongit. Siemens alustas tarnimist aeglaselt ja esitas esimese tellimuste komplekti novembris ning tarnis nüüd teise komplekti. Kolmas komplekt tarnitakse veebruaris, neljandas aprillis ja viies mais. Tarnitud kiirrong alustab teenindust pärast katseid.

WebteknoEray Kalelioglu uudiste kohaselt; CD TCDD on tellinud Siemensile 12 kiirrongit ja tehnoloogiahiiglane on sellel rongil juba mõnda aega töötanud. Siemens edastas esimese kiirrongikomplekti novembris ja edastas nüüd edukalt teise komplekti. Pealegi Siemens; jätkab kiirrongikomplektide tarnimist veebruaris, aprillis ja mais.

Rongid tarnitud Türgi ja siis hakkab teenima ligi 2-kuu katseaja lõppu. Tegelikult on Siemensi poolt novembris tarnitud esimene kiirrong juba valmis. Võimude avalduste kohaselt võetakse kiirrong, mille katsed on lõpule viidud, kasutusele jaanuari lõpuks ja see hakkab sõitjaid vedama Ankara ja Konya vahel või Ankara ja Istanbuli vahel.

Kui ka teise tarnitud kiirrongi katsed on edukad, saab peagi kasutusele uus kiirrong. Mõnede allikate kohaselt, Türgi on mures suure huvi viimastel aastatel ning suurenev nõudlus kiirrong täidetakse uue algusaega rongi.

Siemensi ja TCDD vahelise kokkuleppe kohaselt valmib 12 kiirrongide tarnimine 2020. aasta lõpuks. Protsess toimub kuude jooksul. Protsessi lõpuleviimisega ja ülejäänud 10 kiirrongi valmimisega on TCDD-l kokku 31 kiirrongi.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar