ESHOTi autopargiga liitub sel aastal veel 152 bussi

ESHOTi lennukipargiga liitumise buss sel aastal
ESHOTi lennukipargiga liitumise buss sel aastal

Izmir Metropolitani vallavolikogu otsustas ühehäälselt osta 52 ühistranspordi jaoks uut bussi. Nii kasvas tänavu ühistranspordi hulka kuuluvate busside arv 152-ni.


Izmiri pealinna omavalitsus suurendas 2020. aastaks plaanitavate busside arvu. Täna õhtul toimunud linnavolikogu kolmandal istungil otsustas nõukogu ühehäälselt, et ESHOTi peadirektoraat ostab Metropolitani garantii alusel 60 miljoni liiri laenu abil 52 uut bussi. Nii kasvas ühistranspordi võrku lülitatavate busside arv sel aastal 152-ni. ESHOT oli oma 2020. aasta strateegiakavas võtnud endale kohustuse osta 20 uut bussi, millest 100 olid elektrilised.

See saab olema majanduse elu

Izmiri suurlinna vallavanem Tunç Soyer ütles, et 52 uut bussiostu suunatakse linna tagumistele ridadele. Rõhutades ühistranspordivahendite koos töötamise olulisust, mugavat reisimist ja aja kokkuhoidu, ütles Tunç Soyer: "Neil päevil, kui paljudel tööstusorganisatsioonidel on kitsaskoht, on see omandamine sektori ja riigi majanduse jaoks mõttekas."

Aega hoitakse kokku

Pakkumismenetluste pikkuse tõttu tarnitakse tuleva aasta mai lõpus otse Euro 6 heitenormidele vastavad bussid ja 27 keskbussid otse Riigi Materjalide Ametist (DMO). 25 bussi haagitakse. Eelkõige teenindavad keskbussid linnaosasid, kuhu suured bussid ei pääse või millel puudub juurdepääs.

Samuti vähenevad kulud

Uute busside tulekuga väheneb ka autopargi keskmine vanus. Lisaks vähenevad märkimisväärselt ka kütuse-, hooldus- ja jaotuskulude kirjed.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar