CHP nõuab vastuoluliste sildade, maanteede ja tunnelite sundvõõrandamist

Sundvõõrandamine nõuab chpdeni vastuolulist silda ja tunnelit
Sundvõõrandamine nõuab chpdeni vastuolulist silda ja tunnelit

Vabariikliku Rahvapartei (CHP) Kocaeli asetäitja Tahsin Tarhan nõudis sundvõõrandamist Yavuzi sultan Selimi silla, Põhja ringtee kiirtee, Osmangazi silla ning Gebze-Orhangazi-Izmiri kiirteele ja Euraasia tunnelile.


Sillad, tunnelid ja kiirteed, mis on tehtud ehituse-käigu-ülekande mudeli abil ja mis põhjustavad läbipääsutagatise tõttu miljonid liirid riigikassa seifist, muutuvad riigile iga päevaga üha suuremaks koormaks.

Yavuzi sultan Selimi sillale maksti 2019. aastal 3 miljardit 50 miljonit liiri ja Osmangazi sillale aastatel 2016-2019 3 miljardit 799 miljonit liiri.

CHP Kocaeli asetäitja Tahsin Tarhan, eestkõnelejaDenizist Deniz Ayhanisse saadetud avalduses nõuti sundvõõrandamist Yavuz Sultan Selimi sillale, Põhja ringtee kiirteele, Osmangazi sillale ja Gebze-Orhangazi-Izmiri kiirteele ning Euraasia tunnelile.

“Sild tehti rahaga, mis oli makstud kui passigarantii”

Kahjuks pole süsteemi, mida saaks kasutada ehituse-käitamise-ülekande kasuks. Me teeme pidevalt haiget. Riik peaks need teed ja sillad riigistama ja kõik ära ostma. Vähendame hindu ja hakkame kasumit teenima, kui möödasõidute arv suureneb, vähemalt vabaneme vähemalt sõidukite eest maksmise kohustusest, mis ei ületa. Kõigil sildadel on kahju avalikkusele. Kõigil neil sildadel ja maanteedel makstakse siirdetagatise eest miljardeid lirusid. Silla saaks teha passi garantii eest makstud rahaga.

“IT-TAGASIVÕTMISED TURUL Müüdud toodetele”

Transpordisüsteemil on sildade ristumiste hindade tõttu suuri probleeme. Nad ütlevad, et oleme vähendanud lahe viie minutini, kuid keegi ei kasuta silda. Kaubavedude tööstus ja transpordisüsteem kannatavad kõrge hinnapoliitika tõttu tugevalt; see mõjutab seda ja kõiki turul müüdavaid tooteid tõstetakse. Loomulikult on kõik tooted aheldatud.Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar