Türgi Logistic Rumeenia meie töö Sa

Türgi Rumeenia logistika on meie uuringud
Türgi Rumeenia logistika on meie uuringud

Meie ettevõte, mis on oma laiahaardeliste töödega transpordi ja tolliteenuste valdkonnas oma esimeste päevade jooksul logistikavaldkonda astudes oma koha leidnud rahvusvaheliste vedude ihaldatuimate ja eelistatuimate organisatsioonide seas, on teinud olulisi töid nii Rumeenias kui ka paljudes Euroopa riikides. See toimub paljudes projektides.


Meie vastastikuse vahetuse tulemusel Rumeeniaga, kus meil on maanteevedudega riikide seas kõige intensiivsemad tööd, jätkatakse ekspordi ja impordi tegevust sama tempoga. Kahe riigi vahel vedusid teostavad logistikaettevõtted on enam-vähem samad ettevõtted, kuna meie äriajalugu Rumeeniaga, kus logistikaalane tegevus jätkub tänapäeva tingimuste ja võimaluste piires, on üsna vana. Rumeenia laevafirmad asemel täielikult en transport, regulaarne osaline transport, raske transport, külmas traktori aktsiate kõigis valdkondades nagu transport ja konteinerveod, meie firma Arina Logistics ekspordi, impordi ja Türgi kaudu ümberistumisega lende kolmandatest riikidest Rumeeniale toote ning suudab pakkuda vedu kujul otsene teenuse .

Meie ettevõte, kes on oma volituste piires loonud paljude kodumaiste ja välismaiste transpordivahenditega logistikateenuste võrgustiku, jätkab oma sihikindlusega asutamisel esimesel päeval, ilma et see seaks ohtu oma visiooni ja missiooni, ning on võtnud oma koha logistika näidisettevõttena, astumata tagasi oma klientide rahulolule orienteeritud tegevusest. .

Rumeenia laevandus Arındır Lojistik, mis on kõigi meie eksportijate ja tootjate eelistatav transpordiettevõte, pakub oma kogemuste ja oma valdkonnas saadud kogemuste valguses ka sadamateenuseid, tollivormistust, ladustamist ja agenteerimisteenuseid, samuti transporditoiminguid ning Rumeeniasse veetavate toodete ülemere tollivormistust ja järelkontrolli. pakub tugiteenust. Meie ettevõte, mis on kaasaskantavas positsioonis ja suudab vedada igasuguste ekspordi või transiidi piirides olevate tollilastirühmade vedusid, ilma et see ületaks 24-tonnist piiri, samuti raskete transpordikoormuste vedu oma gabariidi ja raskuse piires, kindlate sammudega, jätkab kindlate sammudega institutsionaliseerimise poole.

Uudised: Mehmet Ali BAL
Uudiste voog: Iraani transpordifirmadRaudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar