AGT metroosüsteem ministeeriumi päevakorras

agt metroosüsteemi ministeerium gundeminde
agt metroosüsteemi ministeerium gundeminde

Tööstus- ja tehnoloogiaministri asetäitja Mehmet Fatih Kacır külastas Istanbuli kaubandusülikooli ja sai teavet transpordisüsteemide rakendus- ja uurimiskeskuse ametnikelt. Kacir, AGT metroo süsteem toob ministeeriumi päevakorra, ütles ta.

Tööstus- ja tehnoloogiaministri asetäitja Mehmet Fatih Kacır osales kohtumisel Istanbuli kaubandusülikoolis, kus arutati AGT (juhita) metroosüsteemi. Transpordisüsteemide rakendus- ja uurimiskeskuse direktor Dr Mustafa Ilıcalı, koosolekuruumid läbimurde transpordisektoris Türgi andis teavet AGT metroo süsteemi. Suurim eelis süsteem, mis näitab, et kiire ehituse struktuur. Dr Ilıcalı ütles: sistem Süsteem, mida maailmas tuntakse kui AGT metroo süsteemi, pakub tänu oma kõrgele ronimisvõimele hõlpsust kaldus topograafias. Selle killustatud vagunistruktuuriga on olemasoleva linnaga ühilduv juhitavus. Müra ja vibratsiooni vaba transport. See on odav süsteem, millel pole null õnnetuste riski ja taastuvenergiat

ÄRIpartnerid

Aseminister Kacır rõhutas äripartnerite tähtsust transpordiprobleemi lahendamisel ja ütles: “Suurtes ülikoolides on suured tööd väljamõeldud”. Kacir, küsimus tuuakse ühiste koosolekute päevakorda, mida peavad transpordi- ja tööstusministeerium, lisas ta. Koosoleku prorektorid. Dr Prof Abdul Halim Zaim ja prof. Dr Necip Şimşek, transpordisüsteemide rakendus- ja uurimiskeskuse direktor Dr Mustafa Ilıcalı, akadeemikud Dr Tuncer Toprak, Ph.D. Osalesid Gencay Karakaya, keskspetsialist Güllü Sonakalan ja AGT rühma ametnikud.itohab on)

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar