Ankara Sivas kiirrongiprojekti valmimise kuupäev väljakuulutatud

ankara sivas kiirrongiprojekt on lõpule viidud
ankara sivas kiirrongiprojekt on lõpule viidud

Transpordi- ja taristuminister Mehmet Cahit Turhan ütles, et „Ankara – Sivase kiirrongiliin 393 kilomeetrit pikk Ankara – Sivase kiirrongiliin marsruudil Bişeyh – Yerköy – Akdağmadeni märtsis, et alustada proovisõitu ja viia projekt lõpule 2020. aasta teises kvartalis,” ütles ta.

Ankara-Sivase kiirrongiprojekti (YHT) raames jätkatakse raudtee rajamist Yerköy-Sivase suunas. 87 protsenti töödest valmib rööbaste paigaldustöödel, ülejäänud osad valmivad märtsis 2020 ja siis algavad proovisõidud.

Yozgati kuberner Kadir Cakir, ehituskeskuse ehituse raudteelõik, kontrollides ehitusprojekti juhti Mehmet Başer'denit, sai teavet. Yozgat Divanli Yozgati jaam ning käimasoleva regulaatori ja DGSi stabilazitor-ajakirjanike ehitamine umbes 40-kilomeetrise teekonnaga Yozgati kuberneri Kadir Cakiriga, 2020 valmib märtsis ja öeldi, et proovisõit algab.

Tunneli lõpp ilmus Ankara-Sivas

Çakıri sõnul on Ankara-Sivase YHT projekt tohutu investeering, Y Yozgatlı on seda investeeringut juba pikka aega oodanud. Tunneli lõpp on nüüd nähtav. Alustasime aeglaselt ja loodetavasti jõuame kiirele teele. Investeering 13,2 miljardit naela, tänan kõiki, kes oma panuse andsid. Raudteerajad on pooleli. Raudtee pandi Yerköy-Yozgat-Sorgunisse. Akdagmadeni rajoon pannakse paika. 87 protsenti töödest on valmis ja ülejäänu valmib loodetavasti 2020. aasta märtsis. Siis algavad proovisõidud. Yozgat on linn, millel on palju ilu nii geotermiliste kui ka ajalooliste aspektide osas. See aitab kaasa meie linna edendamisele ja majandusinvesteeringute kujunemisele. See ei ole loo lõpp. See on suur töö. Jumal soovib, elagem koos, kaunistame kõik koos. ”

Raudtee paigaldamise programmi raames saatsid kuberner Çakırit saarelt provintsi sandarmeeria ülem kolonel Bilgihan Yeşilyut ja provintsi politseiülem Soner Özyer.

Pärast projekti valmimist lühendab see Sivas-Ankarat kahele tunnile ja Ankara-Yozgat umbes ühele tunnile. Ankara-Sivas YHT projekt, Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars kiirrongiliinid integreeritakse Baku-Tbilisi-Kars raudteele.

Ankara Sivase kiirrongi kaart

Ankara Sivase kiirliini sissejuhatav film

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar