Bursa Eskişehir Bileciku arenguagentuur võtab tööle lepingulised töötajad

bursa eskisehir bilecik arendusagentuur
bursa eskisehir bilecik arendusagentuur

Bursa Eskişehir Bileciku arenguagentuur (BEBKA), mis võetakse tööle Bursa, Eskişehiri ja Bileciku provintsides vastavalt ministeeriumi nr 4 ja arendusagentuuride personalieeskirjadega seotud seotud, seotud asutuste ja organisatsioonide ning muude asutuste ja organisatsioonide korraldamist käsitleva presidendi dekreedi artikli 200 sätetele. 6 (kuus) eksperti, 1 (üks) siseaudiitor ja 2 (kaks) tugiteenistujat.

BEBKA peakontor asub Bursas ning investeerimistoetuse kontorid asuvad Eskisehiris ja Bilecikus. Agentuur jätkab tegevust Bursas, Eskişehiris ja Bilecikus. Eksami edukalt läbinud kandidaadid võetakse tööle piirkonna kõigisse provintsidesse (Bursa, Eskişehir, Bilecik). (Siseaudiitor võetakse tööle Bursa provintsis, kus asub agentuuri peakontor.)

EKSAMIDE AJAKAVA

KOHALDAMISE KUUPÄEV 03/02/2020 – 14/02/2020
SUULISE eksami kuulutamine 21 / 02 / 2020
KOHALDAMISKOHT https://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
TUNNUSTAMISKOHT JA EKSAMITULEMUSED http://www.bebka.org.tr/

* Agentuuril on volitus ülalkirjeldatud eksamitaotluste ajakava muuta ja uuesti määrata, avaldades selle veebisaidil mis tahes põhjusel.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar