CES 2020 messil tutvustati maailmale kohalikke autosid

kodumaine auto, mida maailmale tutvustati
kodumaine auto, mida maailmale tutvustati

Türgi Automobile Enterprise Group (TOGG), USA kodumaise auto Las Vegas Consumer Electronics Show toimus (CES) tutvustas maailma avalikkusele.

Vastavalt teavet jagavad Türgi Autod algatuse LinkedIn konto rühm, TOGG tegevjuht GurcanTurkoglu Karakas juhtpositsiooni osalevad õiglase TOGG delegatsiooni, "Lähme Kood Loo uus ajastu Mobility" (Koos on design'm Mobility Era of the Future) osales paneeldiskussioonil.

Esinedes paneel TOGG tegevjuht King esindajad maailma juhtiv liikuvuse ettevõte, Türgi Türgi auto ja rääkis, kuidas rotatsiooni liikuvus ökosüsteemi autotööstuses. Karakaşi avaldusi kuulasid saalis viibivad külalised suure huviga. TOGG Linkedini kontol tehtud avaldustes Karakaşi avalduste üksikasju ei mainitud.

TOGG tegevjuht Gürcan Karakaş
TOGG tegevjuht Gürcan Karakaş

Kodumajapidamisautode kohta

Türgi Automobile Enterprise Group (TOGG), karjääri käivitamine toimus 27. detsembril, maastur ja sedaan mudelid olid välja töötatud kehtestades kodumaiste auto Türgi ja maailmas. Auto maasturimudel läheb teedele 2022. aastal, auto toimub kahel erineval täpsustatud võimsusvariandil. C-segmendi elektrimootoriga maasturi ulatus on 300 kilomeetrit, mudeli teist võimalust hakatakse tootma nelikveolisena ja täpsustati 500 kilomeetri ulatust. TOGG, mille tehas ehitatakse Bursa piirkonda Gemlik, hakkab tootma 175 tuhat kodumaist autot aastas.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar