Denizli suusakeskus jookseb külastajate arvuga rekordile

denizli suusakuurort registreerib külastajate arvu
denizli suusakuurort registreerib külastajate arvu

Denizli suusakeskus, mis on üks talispordi eelistatuimaid kohti, jookseb külastajate arvuga rekordile. Seni külastas keskust uuel hooajal ligi 50.000 XNUMX inimest, linnapea Osman Zolan ja tema naine Berrin Zolan said kodanike kasumi teenimise partneriteks.

Denizli suusakeskus, mis on Denizli suurlinnavalitsuse üks olulisemaid projekte, jookseb rekordiliselt külastajate arvuga. Hiljuti üks eelistatud kohad talispordi Türgi ja 4 olid umbes 50 tuhat külastajat võõrustas valides Denizli Ski kuni uue hooaja nüüd. Türgi on jätkuvalt vastuvõtva kodanikud, kes soovivad kohtuda paljude linna, millest kutse-ja amatöör suusatajatele ja lumelauduritele 7-70 rajatiste mahutada neile, kes tahavad teha lund. Denizli suurlinna linnapea Osman Zolan ja tema naine Berrin Zolan külastasid ka suusakuurorti.

Neil oli lastega lõbus

Linnapead Osman Zolanit ja tema abikaasat Berrin Zolanit, kes on kodanike kasumi teenimise partnerid, tervitati siin kiindumusshowdega. Väites, et nad on Denizli suusakeskusega väga rahul, tänasid linlased linnapea Zolani kuurordi linna toomise eest. Linnapea Osman Zolan vestles mõnda aega kodanikega, kelgualal libisevate laste kelkude lükkamine oli värvikate piltide stseen. Külastuse ajal koos kodanikega tehtud palju suveniirifotot Zolani paar oli hiljem M3 tippkohtumise juhataja. Linnapea Zolan kohtus ka alaealistega, kes korraldasid Denizli Suurlinna vallavalitsuses tasuta suusatamise kursusi ja soovisid neile edu.

denizli suusakuurort registreerib külastajate arvu
denizli suusakuurort registreerib külastajate arvu

„Meie merel on sõna talviturismis

Abilinnapea Osman Zolan ütles, et nad on väga rahul intensiivse huviga Denizli suusakeskuse vastu ning rajatis on lühikese ajaga jõudnud kaugele ja et need on viimasel perioodil üks eelistatumaid talispordi kohti. Rõhutades, et Denizli suusakeskuse kristalllume kvaliteet on maailma rajatiste arvu poolest, ütles linnapea Zolan: „Oma 13 km pikkuste suusaradadega, mis sobivad kõigile amatöör- ja profisuuskajatele, meie mehaaniliste rajatistega, mis suudavad tunnis vedada 2.500 inimest, meie ühiskondlikest struktuuridest, mis vastavad meie kõigi külastajate igapäevastele vajadustele, pole ainult Denizli. teenime oma kodanikke ühelt poolt. Meil on väga kena rajatis oma õhu, radade ja kõigi võimalustega. Huvi Egeuse mere suurima suusakeskuse vastu kasvab iga päevaga. Meie merel on sõna talviturismis. ”

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar