Energeetikaministri Dönmezi kodumaise auto avaldus

energiaminister külmutatud kodumaise auto kirjeldus
energiaminister külmutatud kodumaise auto kirjeldus

Energia- ja loodusvarade minister Fatih Dönmez, kui seni rahuldatakse klassikaliste sisepõlemismootorite energiavajadus naftast, siis nüüd aga elektriautode levikust, ütles ta. Dönmez, Türgi on vihjanud ta alustab olla viis kodumaise elektriauto 2022-2023't.


Dönmez teatas, et nii elektrisõidukite kasutamist kui ka elektrilaadimisjaamu kavandati ja jätkati järgmiselt:

"In planeerimine läbi Türgi 2030. aastal ootame rohkem kui 1 miljon elektriautod. Sellest lähtuvalt kavandasime nende ettevalmistusi võrgustikus. Türgi Automobile Enterprise Group (TOGG) kaitsekorralduskavade ja edastada meile tööle koos meie sõbrad. Me ei eelda, et sellel oleks suur mõju võrgule, kus me kutsume aeglast laadimist, kuid peamine probleem on kiire laadimisjaamade asukoht. Need jaamad saavad laadida 15-20 minutiga kiiresti, sõltuvalt auto kiirusest ja mahutavusest. Siin peate võrku laadima 50-100 kilovatti tunnis. Need võimsused ei ole tootmise varustuskindluse probleem. Probleemiks võib olla laadimisjaama paigaldamise koha võrgu infrastruktuur, mis nõuab kavandamist. Loodetavasti on meie eesmärk hinnata miljoni maksumuse ühiku mõju jaotusvõrgule, aeglaselt, keskmiselt ja kiiresti kuni selle kuupäevani. Kuna TOGG võtab rohkem nõudlust mitte ainult suurlinnade, vaid ka Anatoolia ja maapiirkondade osas, on kasulik, kui laadimisjaamad asuvad ka kõige kaugemates linnades. Selles mõttes hõlbustab levimus nende vahendite kasutamist. Ta võiks kodus laadida, kuid ei kiusata, sest see kestab kaua. ”

Dönmez teatas, et tanklad on valmis elektrilise laadimisjaama üles seadma, ja ütles: „Oleme lasknud jaamadel seda teha. Tegelikult vajavad mõnes piirkonnas tanklad ilmselt laadimisjaamu. Kui tasuta ettevõtja ei tulnud ja ütles: şarj, asutan selles piirkonnas laadimisjaama, ütleme tanklatele, et ta näeks seda avaliku teenusena, kuid see teenus on muidugi samaväärne. Seda võib pidada ka kasumikeskuseks. Lisaks saab tasuliste sõidukitega osta kaubanduskeskusi ja puhkevõimalusi. ”Ütles ta.

Dönmez, juhtides tähelepanu ka, et seal peaks olema standard laadimisjaama, ütles laadimisjaam numbrimärk määratlus võib olla ja Türgi igast osa see teenus on saadud arveid regulaarselt süsteemi saadetakse konto seotud plaat saab rakendada.

Elektrisõidukite laadimiskaartRaudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar