Denizli suusakeskus on külastanud külastajaid

jahisadama külastajad karjusid
jahisadama külastajad karjusid

Valge paradiis Pamukkale, millele järgneb linna teine ​​valge paradiis, Denizli suusakeskus, hõlmas nädalavahetusel külastajaid. Denizli suusakeskus, mis on suusasõprade uus lemmik, astub kindlaid samme, et saada talispordi eelistatuimaks kohaks.

Denizli Suurlinna valla üks olulisemaid projekte, Denizli suusakeskus, on nädalavahetusel külastajaid üle ujutatud. Talisport olid meelelahutust eelistatuimad edeneb koos firma samme saamas üks kohalik amatöör ja professionaalne suusatajatele ja lumelauduritele, kes tahavad taime riigist paljudes linnades Türgis. Denizli suusakeskus, mis on täis inimesi, kes soovivad nädalavahetusel vabaõhuvõimalust lumest ja suusatamisest rõõmu tunda, said oma külastajatelt täismärgid koos sobivate nõlvade ja mehaaniliste võimalustega nii algajatele, keskmisele kui ka headele suusatajatele. Egeuse suurim suusakeskus, mis suudab oma igapäevaste mugavustega rahuldada kõiki vajadusi, pakub suusatamisele suurt eelist oma topograafilise struktuuri ja lume “kristallilise” omadusega vähestes maailma paikades.

“Denizli saab oma nime talviturismis”

Denizli pealinna linnapea Osman Zolan väitis, et suusatamine pole Denizli jaoks enam võõras, ja lisas, dık Oleme oma allveelaevale talviturismi osas pakkunud väga toreda rajatise. See teenindus ei teeninda mitte ainult meie linna, vaid ka meie külastajaid kogu riigist. Valge paradiisi Pamukkale kõrval on Denizlimiz tuntud ka talvise turismi poolest. Pakume siin ka suusakursusi. Loodan, et siin esindame sportlasi, kes esindavad meie allveelaeva ja meie riiki. ”

Jälgige meid hoiatuste saamiseks: deniz www.denizlikayak.com ”

Kogu teave ja teadaanded Denizli suusakeskuse kohta ma www.denizlikayak.co, “Denizli suusakeskuse” facebooki lehel ja instagrami kontol “denizlikayakmerkezi.20” saab jälgida rõhuasetusega olulisusest, tehas suleti esmaspäeval 06. jaanuaril 2020 tugeva lume tõttu.

Denizli suusakuurort

Denizli Tavas linnaosa Nikferi naabruskonnas, mis asub 2 tuhat 420 meetrit kõrgusel Bozdag'da Denizli suusakeskuses, 75 kilomeetrit kesklinnast. Egeuse suurimal suusakuurordil on 13 rada kogupikkusega 9 kilomeetrit. Amatöör- ja elukutselised suusatajad ning lumelaudurid, kes soovivad rajatises teha igasuguseid võimalusi, on 2 tõstukit, 1 tõstuk ja kõndimisvöö.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar