Sakarya Nostalgic Trammi kohta korraldatakse uuring!

küsitlus nostalgilise trammi järele Sakaryale
küsitlus nostalgilise trammi järele Sakaryale

Sakarya pealinna linnapea Ekrem Yüce ütles, et hiljuti tutvustaval koosolekul peetud nostalgilise trammiprojekti jaoks korraldatakse uuring. Kõikvõimas linnavolikogus rääkides küsisid küsitluse käigus linlased ja kaupmehed.


Aasta Suurlinna valla esimene koosolek toimus Ekrem Yüce juhatusel.

Parlamendis arutati 61 päevakorrapunkti, eriti kõrgeim, nostalgiline tarmvay, rahvas andis teavet aia ja projektide kohta.

Küsitlus tuleb läbi viia

Hiljuti tutvustatud nostalgilise trammi kohta teatas Yüce, et nad alustavad projektiga ja et kodanike arvamusega võetakse ühendust parlamendi koosolekul. Ta ütles, et Ülem ütles, et küsitlus tehakse, vastavalt küsitluse tulemustele määratakse teekaart.

Ilmastik

Rääkides Rahvusaiast, mis peaks valmima 2019. aasta detsembris, kuid ehituse periood pikeneb, ütles Yüce: “Rahvusaed oli takerdunud negatiivsesse õhustikku ja ütles, et Rahvusaed valmib veebruaris, kui pole jaanuari lõpp.

Tänavate vahel asfalti ei visata

Sakarya elanike ja linnakodanike üks suurimaid probleeme kurtis Ülemast pärit asfaltkatteta ja kahjustatud teed sageli: „Tänavate vahel asfalti enam ei visata. Asfaldi asemel valmistatakse värviline looduslik betoon. Peatänavad jälle asfalteeritud. Eelistatakse kodumaist, majanduslikku ja hügieenilist, kuna betooni asemel on odav asfalt, ”ütles ta.

Levitatakse igal reedel

Belpaş Süt54 hakati levitama viimastel päevadel, teatades, et see jätkub vahelduva levitamisega, antakse kõrgeim piim, bil Igal reedel jagatakse piimakodanik paaki. Paak maksab 500 TL. Tahame seda pikendada 365 päevani. kui saame heategevusest abi, tahame seda iga päev välja viia ”. (Medyab on)Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar