Keçiöreni köisraudtee ja meremaailm poolaasta jooksul tasuta

kecioreni köisraudtee ja meremaailm on somestri ääres tasuta
kecioreni köisraudtee ja meremaailm on somestri ääres tasuta

Keçiöreni linnapea Turgut Altınok teatas, et 2019-2020 õppeaasta esimene voor on kõigile tudengitele tasuta ja väljasõit meremaailma. President Altınok ütles oma sõnumis: “Tegime poolaasta jooksul köisraudtee ja meremaailmareisi kõigile oma lastele tasuta. Soovin meie kallitele õpilastele ja väärtuslikele õpetajatele kena poolaasta, kus nad saaksid vaimselt, füüsiliselt ja vaimselt puhata. ”

“MEIE SOTSIAAL-, KULTUURI- JA SPORTITEGEVUS Jätkub”


Linnapea Altınok, kes kohtus Esertepe'i ja Yayla naabruses aruandekaardi saanud lastega, kes esitas oma kaardikaardid, esitasid malekomplekti, jalgpalli- ja korvpallipalli, ütles oma sõnumis, et meremaailm ja köisraudteereis on õpilastele kogu semestri vältel tasuta:

„Soovin meie kallitele õpilastele ja väärtuslikele õpetajatele kena poolaasta, kus nad saaksid vaimselt, füüsiliselt ja vaimselt puhata. Köisraudtee ja meremaailmareis on tasuta kõigile õpilastele, kes on kahenädalase puhkuseperioodi jooksul meie riigi ja rahva tulevik. Muud meie laste ja noorte sotsiaalsed, kultuurilised ja sporditegevused jätkuvad kogu semestri vältel. Kohalike omavalitsustena valmistame oma noori tulevikuks ette kõrge enesekindlusega, mis viib meie riigi Gazi Mustafa Kemal Atatürki sihitud tänapäevaste tsivilisatsioonide tasemele. Usun siiralt, et meie noored ja lapsed alustavad oma teist perioodi kindlameelsemalt, energilisemalt ja kõrge motivatsiooniga, et kompenseerida tuvastatud puudused saadud teatisekaartidele viidates. "Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar