Kohalikud autod kuulavad sind, mõistab ja õpib sind

kohalik auto mõistab sind, kuulab sind ja õpib sind tundma
kohalik auto mõistab sind, kuulab sind ja õpib sind tundma

Kodumajapidamises kasutatava nutika auto ja funktsiooni „objektide internet” abil muudetakse see uue põlvkonna nutikaks mobiilsusseadmeks, mis kuulab sind, õpib sind tundma, integreerub sinuga ja teeb seeläbi su elu lihtsamaks.

Türgi Autod initsiatiivgrupp (TOGG) kuulutati kaudu animatsiooni avaldatud kahes erinevas šassii võimalusi, auto intelligentne sõidu funktsioon, mis on kasutusele kodanikele tOGGer ametlik twitter konto lõpus 2019. oli tekitanud suurt elevust kohalikele autotootjatele kasutusele maastur ja sealhulgas sedaanid.

Animatsioon näitab majast lahkuva ja tööle mineva inimese arukale juhtimissüsteemile antud suuliste käskude täitmist. Animatsioonis on auto, objektide Internet rõhutanud tehnoloogiat.

Samuti rõhutati animatsioonis, et auto saab tänu sensoritele ja kaameratele aru sõidukit kasutava inimese tujust. Isegi nende andurite korral võib sõidukis valitsev ümbritsev valgustus sõltuvalt juhi režiimist erineda.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar